reklama

mamusie grudniowe:)

kate, ja mam sinupret w kroplach, takie duze opakowanie chyba 100ml, starcza na dosc dlugo (ostatnio moja choroba cala co bralam sporo i mlody bral i jeszcze jest troche), 30zl
daje 3xdziennie 8kropelek na lyzeczke i niczym nie rozcienczam i nie daje popic, bo to musi troche udroznic drogi oddechowe, super dziala.

kur.wa, a jeszcze mam dzis gineloga, faaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk, i to w samym srodku kuzwa dnia w korkach!!!!!!

z jednej strony fajnie, bo widzialam moje male tylko raz jak dotad, ale kurka dzisiaj akurat????????

reklama
witam

przy lekach rozrzedzajacych sluz typu sinupret trzeba duzo pic, bo z czego ma sie ten sluz rozrzedzac?

duzo zdrowia dla zaglutowanych

moje caly czas jakis mikro katar maja, ale to tak jak ja

budze sie i nos zapchany, chyba od ogrzewania

ja jak na razie nic nie daje, tylko witaminki

Dzieki:tak: polecę zakupić dzisiaj te kropelki
a z wit. D3 to nic mu nie będzie:-)

i nie wiem czy iśc z Nat na spacer czy nie:confused:
poszłam przedwczoraj na 2 h, bo stwierdziłam, ze katar się skońcył /bo tak było/ a było dość zimno, ale dobrze ubrałam, i co?
wczoraj katar... nie wiem dlaczego??? co to oże być?

Spadam teraz sprzątać, bo dziś gości mam...
Całuski

wiem, atol tylko ze on nie bardzo chce pic i chociaz mu daje co chwile to popije tylko pare lykow, bo sie zatyka (nos zapchany)..
eeeeech

kasia
, dzieki

w ogole DZIEKUJEMY za cudne zyczonka skonczenia 11 miesiecy!!! taka jestem zalatana ze nawet nie zauwazylam... hehe :-)

i wszystkim 11miesieczniakom NAJ NAJ NAAJ!!!!

Witam!

Wróciłam od lakarza z Filipem, synek zdrowiuusi:-) Jak się cieszę!!
Podawać mam tylko witaminki zwłaszcza C. Tak więc dziecie moje zdrowe.

zdrówka dla zagluciałych bąbli

kate 2h na spacerku w taką pogode z dzieckiem to ryzyko. Podłapała znowu katarek poprostu.
Ja jak teraz wychodze z Filipem to najdłuzej 30min i do domu. Nie ryzykuję bo jednak powietrze jest teraz już zimne a dzieci są bardzie podatne na infekcje.

hehe no Diana odpadła wczoraj... trudno się mówi:cool2:

Ja za to chodze min. godzinę, żeby zahartować glona. I generalnie ciepło ubieram. W miarę się nie poci ani nie marznie. :happy2: I nie choruję, mam nadzieję że tak zostanie.
Ja nie daję żadnych witaminek tylko D3.

Kate, a taki stały katar? Bo jak dworu wrócisz to się robi taki trochę z odmarzania nosa, potem przechodzi. A jak stały, to pewnie jednak Nat do końca nie przeszło.

hejka!

Aeyne koniecznie zdaj relacje z wizyty u gina!! moze jakas fotka z usg ??

Kate zdaj relacje jak tam z Maja, gdzie ta operacja itd?
co do spacerku to moim zdaniem jak najbardziej, jak nie ma goraczki, tarar czesto przechodzi na swierzym powietrzu! dotlenia sie no i sie chartuje!
moj jest codziennie conajmniej dwa razy w sumie 2-3 godz na dworze! jak jest cieplo to wiadomo dluzej!
no i tfu tfu nie byl jeszcze nigdy chory!!

Najlepszego dla maluchow!!

Dziewczyny moze wy pomozecie...
moja kochana babunia od jakis dwoch lat ma problemy ze stopami i dlonmi...
peka jej tam strasznie skora tworzac bardzo glebokie rany - oczywiscie straaaasznie bolesne! skora sie luszczy i schodzi!
lekarze ja lecza ale gowno daje... stwierdzili niby ze to liszaj plaski ale mi sie nie wydaje nie pasuja mi objawy... przy liszaju jest wysypka a u babci brak, kiedys tam miala ale od dawna nic!
moze slyszalyscie o jakiejs chorobie przy ktorej peka skora??
no i jak to mozna leczyc??
teraz babcia dostaje erkonton (czy jakos tak)!!
pomocy - strasznie bidulka cierpi!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry