reklama

mamusie grudniowe:)

Witam,

Jesteście cudne. Dziękuję za pocieszenia.
Wiem że to szybko minie.

Moja meza to calkowicie wyjazdowy pan. Ale tak jest ok, a właściwie było, bo teraz dzieciaki mega tesknią.
Ale jak bedzie miał kontrakty zmianowe bedzie lepiej. A róznie bywa czasem nawet sie trafi coś 2/2 tygodnie, a to prima:-)

Kicia sciskam maleńkiego śliczniuszka. Mam nadzieję że bedzie dobrze. Ps ząbki oczne czasem powodują straszne cierpienia, Paracetamol pomoże.:-)

Patrycja bardzo udanej wycieczki:-)

Kate auto extra:-)

Nieistotna jestem pewna że we wszystkim będziesz ślicznie wyglądać. ja na roczek Lila ubrałam dzinsy i biały t-shirt;-) i czułam sie super:happy:

Dita pulmeks jest serio dobry - Pingwinek pisała, a nawet tani. Uściskaj Maleńką. Ps przy silnym zaglutowaniu radzę zmniejszyć delikatnie mleko i podawać owocki+wit C dużo, ale oczywiście to moje mądrzenie:-).

Roni cieszę się z waszego wyrka i z tego ze się sama cieszysz:happy: Ps musisz przyjechać;-) Pisz jak się czujesz???

Kamila szalik na szyję koniecznie;-) Jak juz nie karmisz weź od lekarza receptę na Ketonal. Jest silny i świetnie działa. I Diclac lipo gel do smarowania polecam:-)

reklama
lucky - hehe, ja tam lubię twoje mądrzenie. Najwyżej jak stwierdzę,że za bardzo to się przeniosę na inny wątek i rzucę delikatnie mięskiem:cool2::laugh2:
Ale wiesz, ze właśnie tak zrobiłam???? mleko ograniczone, więcej picia, na obiad ugotowałam rosołek z mega ilością natki pietruszki, poza tym daję młodej dużo vit c w kroplach - dawki końskie - po 20 kopel (tak miała przepisane jak była przeziębiona).
Zaraz kupię tę maść i git. Młoda jak nie ma goraczki to ładnie się bawi.

kicia - całuski dla plumka. Jak paracetamol nie będzie pomagał - daj nurofen. U nas niebo a ziemia. Paracetamol praktycznie w ogóle nie działa.

lucky - hehe, ja tam lubię twoje mądrzenie. Najwyżej jak stwierdzę,że za bardzo to się przeniosę na inny wątek i rzucę delikatnie mięskiem:cool2::laugh2:
Ale wiesz, ze właśnie tak zrobiłam???? mleko ograniczone, więcej picia, na obiad ugotowałam rosołek z mega ilością natki pietruszki, poza tym daję młodej dużo vit c w kroplach - dawki końskie - po 20 kopel (tak miała przepisane jak była przeziębiona).
Zaraz kupię tę maść i git. Młoda jak nie ma goraczki to ładnie się bawi.

Taaaa jasne lubisz moje mądrowanie:-p:no::confused2::-D:-D:-D
Git że tak zrobiłaś, bardzo bardzo git ta natka dawaj do wszystkiego i te końskie dawki wit c super. A rosól od wieków mega zdrowy.:happy:

Sugar a ciekawe jak będzie u Ciebie, ale ta moja koleżanka co urodziła i ma dzieci tak jak Twoje, mówi że w domku meksyk,nie może sobie poradzić Max niby głaszcze Marysię a nagle strzał z piąstki, o karmieniu nie byłoby mowy gdyby nie pomoc bliskich, mały wchodzi na kolana i chce żeby się nim zajmować ... zazdrosny i nie daje przy małej nic zrobić, no i z siostrzyczki oczywiście niezbyt zadowolony:crazy:

nie sadze mimo wszystko zeby u mnie tak bylo ;-)
Ignacy nigdy nie byl agresywny ani zazdrosny hehe
zreszta to aniol

a meksyku kolezance moge tylko wspolczuc
ja uwazam ze to niestety tez wina rodzicow i ich zachowania ;-)

ja zdycham dzisiaj.. z niewyspania padam, a mlody jakby sie dzis wsciekl i non toper jeczy i wyje o cos, probujac wymusic.. no dramat, mam ochote go udusic :wściekła/y: nic nie moge zrobic, bo ten wiecznie wyje. szok. ale nie wyglada, jakby go cos bolalo, raczej na niewyspanego - ale spal 2,5h w dzien!!!

moze czuje, ze sie dzieje cos dziwnego - kartony itepe.. i moze czuje, ze ja wyjezdzam? no ale czemu nie moze byc taki kofany jak co dzien, cobysmy mogli sie pobawic fajnie..?
szok, nie znam takiego Filipa :no:

do tego jeszcze z mezem sie poklocilam, no co za gnojek.

ale kupilismy mieszkanie, znaczy prawa do mieszkania, kasa za stare na koncie, jak wrocimy z parisa to gotowke damy temu facetowi :-) tymczasem jestem bogata :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry