reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
matko slodka, jaki mamy sajgon w domu, szok.. chodzimy tunelami miedzy kartonami!
wczoraj ciocia nam pomogla troche i dzieki temu skonczylismy w miare o 2. jeszcze jakies pierdu pierdu male zostalo do powciskania gdzies, ale zaraz wynosza nam dom :-D

ogolem mlody straaaaaaaaaszny dramat, polozylismy sie po 2, a ten o 2.40 rozdarl jape, ze szok.. nie chcial sie uspokoic, tylko do mnie na rece, wiec wzielam go do lozka.. a ten ani myslal spac - parzyl sie na mnie, dotykal twarzy (czyt palec do oka, nosa, ciagniecie za wargi itp, ciagniecie za wlosy - pojedyncze, auc ;-) ).. no myslalam, ze zaraz go udusze, przysiegam, tak mnie wnerwil. w koncu do wyrka odlozylam, bo ten zaczal w ogole wstawac i gadac. a w wyrze to juz w ogole porazka - wyl godzine, zanim padl. szok. to sobie nocke wybral na takie bunty..

dzieki temu jestem total detka tudej ;-(

a i byc moze ostatni raz pisze dzisiaj (choc watpie, bb mania dziala), wiec jak cos to wielki buziak i do zoba we wt/sr next week :-)

Witam kobety grudniowe.

Liwia w przedszkolu, Olo śpi a ja mam cas dla siebie:-)
Pije sobie kawke z karmelkiem i wcinam biszkopty w ramach terapi szokowej. Nie wiem ile już schudłam dzięki tej terapi, bo mi się waga zepsuła;-):-D
I tak jestem piękna!:-)
Super pogoda się zapowiada.
Miłego dnia wszyskim.

reklama
hej laski
u nas za oknem bialo a my siedzimy w domku bo Bruncio wczoraj pokaslywal:confused2:
mam humor do d... :-( kupilam sobie super plaszcz w h&m ale nic mi sie nie polepsylo:-(

aenye powodzenia!!!
Lucky buziam
Kicia ucaluj Plumka, 3dniowa straszna jest :wściekła/y:
Kate ja o 6 rano wstaje z bolem, co dopiero na basen:shocked2: podziwiam:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry