Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Większość spakowana, moj z wróżb dziś wynalazł w jakimś zakamarku złotówkę i żuł sobie parę minut zanim mama zabrała
Jeszcze z 1/4 chałupy została do spakowania, tylko kartony z leksza się skończyły... no well jakoś damy rade w rumuńskich torbach wywieźć dobytek
Jutro mój brat ma urodzinki - nie mam jeszcze prezentu, pomysłu ani szans go kupić, a brat o 8 rano się pojawi pomagać w przeprowadzce. Czekam na come back swojego małżonka z Włocławka....
Zdrowka dla Bruncia, calej trojeczki Lucky i Sugar. (przy karmieniu to homeopaty zostaja, ale one kiepsko dzialaja jak juz sie jest chorym )
Dziekuje w imieniu corci za zyczonka.
A ja juz pojutrze lece do PL i zaczynam sie denerwowac, glownie boje sie nie samego zabiegu ale narkozy, no i martwie jak mala wytrzyma dobe beze mnie bo proby u niani byly beznadziejne, a moich rodzicow to ona zupelnie nie zna. A tu trzeba karmic, usypiac itd. FAK FAK