reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Przypomniało mi się, jak po pierwszym porodzie leżałam na sali i jak się budziłam byłam przerażona. Pierwsza rzacz jaką robiłam w ciąży po przebudzeniu to było dotknięcie brzuszka i sprawdzenie czy dzidzia się rusza. Wtedy na sali przestraszyłam się, że brzuszek mam pusty i dopiero po chwili przypominałam sobie, że obok mnie leży ta mała, cudowna istotka, która nie dawno przyspozyła mi takiego bólu. A kiedy zasypiałam czasami czułam ruchy dziecka:szok:, tak jakby tam ciągle było.

ja za kazdym razem jak sobie przypomne jak mi Dawidka zaraz po urodzeniu na piersi polozyli to mam lzy w oczach.nie moglam uwierzyc ze jest taki piekny,cieply i taki kochany.

ja za kazdym razem jak sobie przypomne jak mi Dawidka zaraz po urodzeniu na piersi polozyli to mam lzy w oczach.nie moglam uwierzyc ze jest taki piekny,cieply i taki kochany.

Prawda? Niesamowite uczucie. Takie niezwykłe. Ciepłe i śliskie małe dzieciątko.
Ja pamiętam, że po pierwszm porodzie dostałam histerii potem gadaczki. Nie wiem o czym mówiłam, chyba o dziecku i non stop. Po drugim porodzie mądralowałam, żeby już mnie pod prysznic puścili.

Nieistotna piknie to napisałaś, dziś zebrało mi sie na wspomnienia i czytałam jak to było ro temu!!!!!
A teraz

FILIPKU FILIPKU MIKOŁAJU

Z okazji ukończenia I roczku:

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

61sh4.gif

Filipku i Filipku ;-)
najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek !
Samych radości , uśmiechów , wszelkiej pomyślności , zdróweczka ... i mnóstwo wszystkiego co najlepsze , najpiękniejsze , najsłodsze , najwspaniajlsze ... :-)

Ilonko , Kamilko - dla Was również najlepsze życzeniea , bo to w końcu i Wasze święto! Minął rok odkąd jesteście mamami ; życzę Wam , żeby każdy kolejny dzień przynosił Wam tylko i wyłącznie szczęście i dumę z faktu bycia mamą
:-)

Filikowi, Filipkowi oraz Mikołajkowi -dużo dużo zdrowia, miłości, życzliwości

i gromkie ,,STOOOO LAAAAT"
(albo ,,dziś są twoje urodziiiiiny");-):tak:
STO LAT ROCZNIAKI!!!!

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW KOŃCZĄCYCH 1 ROCZEK! :-):-):-)
buziolki ode mnie i Filipka***** ;-)

Wczorajsza impreza sie udała:tak: wróciliśmy późno. Nie piłam zbyt wiele dlatego dziś nie mam mega kaca heh.
Nasz Filip strasznie marudny:dry: zęby zęby!! a ja już ledwo wytrzymuje jego humorki :cool2:

reklama
Filipku,Filipku,Mikolaju
W dniu Waszych urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

A waszym mamom jeszcze wiecej radosci z waszego istnienia.

buziaczki.;-)

kolacja sie udala.imprezka dla reszty gosci dzis. zrobilo sie dzis chlodniej.nic trzeba zrobic sobie kawusie i zaczac prace.
a wiec rok zlecial.
niesamowite.
my mamy czas bo ze stycznia.ale tez coraz blizej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry