reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga fajnie że imprezka się udała, mi też sie jakaś marzy tylko towarzystwa brak (pisałam wcześniej). I współczuje humorków malucha, mojej też idą zębole wiem co to znaczy.

Dita a jak tam u Ciebie po imprezce?

czarna - heh, fajnie było, ale jestem mega niewyspana.
I pożarłam sie z meżem, bo mnie wk...zdenerwował:dry: nie chce mi się o tym gadac, ale on ma tak debilne naloty, że ręce opadają. A niech mu tam wszystkiego najlepszego i spadówa ode mnie:dry:

Dita skąd ja to znam, u nas też czasami przy procentach dochodzi na kłutni, a na drugi dzień zdziwiony o " O co Ci chodzi???":confused:
Ale najważniejsze że fajnie było, a niewyspanie musi być.:-p

U mnie w klatce też chyba jakiś Andrzej jest bo jeszcze jak usypiałam(po północy) to słyszałam " majteczki w kropeczki.....":-D:-D Tylko dziwi mnie że pewnej sąsiadka nieinterweniowała (dewotka), bo jej wsio przeszkadza.:wściekła/y:

abcd745699323k.gif
Wszystkim tutejszym roczniakom najlepsze życzenia od Kasi z Sosnowca ;-)

reklama
Hehehe raczej ta opcja odpada ona sama mieszka czasem z synem (Przemek) a ona to porażka, kiedyś może wam opowiem jakiew mam z nią jazdy.:szok::szok:
Kawka wypita więc lecę na miasto telefonik z serwisu odebrać i mam nadzieje ze naprawiony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do później

Roni a ty gdzie się podziewasz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry