reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
O rany z tymi prezentami! Muszę kupić na urodziny i na święta. Nie wiem czy na allegro kupować czy jeździć po sklepach. Nie chce mi się, szczególnie z Olkiem marudzącym.

Pomóżcie w sprawie menu urodzinowego. A jaki tort?
Zastanawiam się czy nie zrobić ciasta marchewkowego zamiast tortu, żeby i mały mógł zjeść?

... no i oczywiście dla pierwszych grudiowych roczniaków STO LAT, STO LAT, STO LAT..........

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Wszystkiego naj naj życzy Alicja z mamą i tatą

No faktycznie Dita zapomniałam ze ty pracująca kobita:cool2:

Scarlet co do prezentów dziewczyny na jakimś wątku wklejały fajne propozycje. Co do menu u nas tradycyjnie ciasta, mięcho, sałatki itp . A torcik zamawiam z bitą śmietaną bo u nas za kremem nikt nie przepada.:no::no:

Boziu grudzień w kalendarzu, a za oknem normalnie październik typowa jesienna pogoda. Pada, pada, pada dobrze że wczoraj zakupy zrobiłam:-p

Lecę rosołek moim dzieciom ugotować:tak:

Scarlet co do prezentów dziewczyny na jakimś wątku wklejały fajne propozycje. Co do menu u nas tradycyjnie ciasta, mięcho, sałatki itp . A torcik zamawiam z bitą śmietaną bo u nas za kremem nikt nie przepada.:no::no:

Wim, że było o prezentach, tylko, że Olo już wszystko ma i tu jest problem.
Ja też kremów nie lubię. Zastanawiam się nad torcikiem z ciasta marchewkowego i na wierzchu bita śmietana i posypka kolorowa i jakieś dekoracje czekoladowe. Co myślicie?

A może macie jakieś super przepisy na sałatki, bo ja ciągle robie to samo.
Nudy.:sorry2:

no i z dzisiejszej wizyty u gina nici:dry: kuźwa byłam czekałam godzinę a na koniec powiedziano nam że lekarza przez jakis czas jeszcze nie bedzie poniewaz trwa operacja na ginegologi... zdenerwowałam sie i wróciłam a za mną sznurek kobit.

scarlet ah Ty i te twoje problemy:-D;-)
Ja nie wiem czy blok można na mleku modyfikowanym. Masz fajny pomysł na tort na roczek:tak:

Ja tam idę na łatwiznę. kupuję spody piszkoptowe, krem do tortów, dżem... ozdóbki kolorowe i robię tort w kilkanascie minut:-)

Kinga no to ładnie was gin wyrolował, najgorsze jest to czekanie. A chociaż zarejestrowałaś się na inny termin???

Scarlet naprawde wsio twój mały ma???:confused: Bo to co kobity proponowały to jakies nowości, normalnie zaraz poszukam i ci wkleje;-). Tylko musze dziecie położyc bo mi padło na kolanach:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry