reklama

mamusie grudniowe:)

zapisałam się na przyszły poniedziałek, moj lekarz tylko w pn przyjmuje. Wiec jeszcze tydzien bede w niepewności:dry:
dokładnie paranoja!!

reklama
Krzeselko odpada, ta zabawka jest bez sensu
jest niewygodna dla dziecko bo siedzi bokiem do panela zabawek, poza tym jest dosc male a Olo jest juz dosc duzy gabarytowo

zyrafa jest super, ale jej funkcja jest nauka wstawania a Olu juz to umie :)
ma fajne pileczki ale kula niespodzianek tez je ma
wiec z tych opcji polecam kule poniewaz i zyrafa i to ma kuleczki ale kula wychodzi taniej

mam hopla na punkcie zabwek, zawsze ogladam je bardzooo wnikliwie pod wzgledem funkcjonalnosci

i nie polecam zabawek ktore "cos robia" tylko takie z ktorymi dziecko moze "cos zrobic"

scarlet ah Ty i te twoje problemy:-D;-)
Ja nie wiem czy blok można na mleku modyfikowanym. Masz fajny pomysł na tort na roczek:tak:

Ja tam idę na łatwiznę. kupuję spody piszkoptowe, krem do tortów, dżem... ozdóbki kolorowe i robię tort w kilkanascie minut:-)

JAKIE BROBLEMY KOBITO?
Nie mam żadnych problemów na szczęście. To tylko małe pytanko. Chyba zrobie blok czekoladowy małemu, bo czekolade wyjada jak zobaczy.

Nieistotna bardzo dobra wypowiedz i cenna napewno dla Scarlet (i moze nie tylko) Ja osobiście nie przywiązuje uwagii do zabawek. Jak poprostu chce coś kupić idę w pare miejsc i wybieram. Zazwyczaj są to zwykłe edukacyjne zabaweczki które bawią, cieszą i co ważne uczą.Mi osobiście szkoda kasy na takie firmówki.( nie czytać że ZŁE!!!).
A co do zabawek "które coś robią" to zależy jaka to zabawka, moja ma pieska w spadku jeszcze po Niki chodzi, szczeka i siada i jest mega nim zachwycona. A ona nic z nim nie robi tylko mu się przygląda albo ucieka przed nim:-D:-D:-D

ja sie nauczylam mimo braku kasy kupowac firmowki bo zwykle sie rozpadaja
dlatego wybralam jezdzik ktory byl cholernie drogi 161zl i niedostepny w polsce
ale za to jaka jakosc :tak:

Scarlet jezeli moge sie wtracic to nie kupuj czegos dla Ola z czego ma tez korzytac Liw bo jak znam temperament Twoich maluchow to beda sie tluc o to
lepiej kupic cos tanszego a osobno... ale z drugiej strony to dobry pomysl bo to praktyczne i moze maluchy naucza sie dzielic

przyjrzyj sie tym zabawkom przy krzeslku, sa malutki i bez sensu, poza tym Olo nie usiedzi zbyt dlugo w takim krzesle bo go energia rozniesie
jest chyba za duzy na taka zabawke

Poza tym jak chcecie zamwic na allegro to jak najszybciej, bo sa straszne opoznienia na poczcie :szok:

i patrzcie na ceny w sklepach czesto jest taniej niz na allegro, utarlo sie ze allegro jest tanie i ludzie nie patrza juz na sklepy
jak kupilam stolik chicco w niemczech za 115zl a na alle jest po 189zl
a ten telefon u mnie w sklepie jest po 26zl i nie ma kosztow przesylki hehe
MUZYCZNE TELEFONY MY BABY KOMÓRKA I STACJONARNY! (273674750) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Scarlet napewno cos znajdziesz:tak: jest teraz tak dużo zabawek że Olo napewno ich wszystkich nie ma ;-)
Krzesełko FP odradzam Niewygodne mój mały u sąsiada posiedział w nim 2 minuty :confused: i zero zainteresowania, i odradzam kupowania zabawek "na spułę" :tak:uważam że dzieci powinny mieć tylko swoje zabawki niektóre a szczególnie te które dostaja z jakiejs okazji zeby nie było wojny kto sie kiedy nia bawi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry