reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czesc laski,widze ze gadacie o zabawkach ,ja przez te prezenty jestem taka :wściekła/y:.Moj Mateusz jest 1 wnukiem i babcia swiata po za nim nie widzi , wczoraj jak bylam u nich to przez przypadekweszlam do pokoju i zobaczylam:szok: ze stoi quad na akumul.bylam w szoku a mowilam im ze maja byc drobiazgi jestem taka zla:wściekła/y:

Olo wyciągnoł statyw i się nim bawi. Kurcze może jakąś pierdołe i tak się będzie cieszył?

A jaki mi manewr wykonał dzisiaj. Wieszałam pranie i smyk był w łazience ze mną. Wyszłam na sekunde dosłownie, wracam, patrze a ten stoi na takim małym kibelku Liwci i się wychyla do wanny, no i fru w wannie wylądował, na szczęście na rączki upadł. Nie zdążyłam złapać, tylko krzyknełam, ale Olo na mój krzyk reaguje tak że robi to co miał zrobić, tylko szybciej:tak::szok:

Musze się pochwalić moje dziecie ma kolejnego zębola (dolna dwójka). I jest to juz 8 ząbek mojej Lauruni:tak::-D:-D

Jupi a już myślałam ze się nie przebije, teraz czekamy na dolną czwórke też nie może coś sie przebić:tak:

Hmmmm ja też bym się z takiego quarta cieszyła jakbym domek miała:cool2: bo kto by z 4 piętra znosił:szok::szok::szok:

Ciesz sie z quada
co prawda to zabawka nie na teraz ale pozniej go pokocha
tylko musi dorosnac

jak kiedys bylam na zlocie motocyklowym 5latek wozil na motorze 3 letnia dziewczynke,... super widok
jak filip skonczy 4 lata dostanie malego crossa

Byliśmy u ortopedy wszystko jest dobrze:-D:-D:-D:-D
i nie ma się czym martwić:tak::tak::tak::tak:
zalecenia są takie żeby Młody chodził bez bucików ;-);-);-)
a jak bedziemy mu kupywać buciki na dwór to mają być wysokie
a na lato mamy nie kupować żadnych sandałków na 2 paseczki tylko jakieś lepsze za kostke buciki bo sandałki na 2 paski wykrzywiają nóżkę:confused::confused::-p:-p:tak::tak:
strasznie się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D ze wsio jest git

reklama
Sugar zdróweczka dla Elemelka zyczę
Kinga nie powiem zdolna z Ciebie dziewczyna ze tak lekceważysz swoje zdrowie:-(
Scarlet hmmm.... z tym prezentem dla Olka to cieżka sprawa:sorry2: nie mam pomysłu w ogóle:no:
a tak sobie pomyślałam że skoro Olo ma dużo zabawek to może kup mu jakieś ładne książeczki (pomału zbieraj biblioteczkę dla niego) a prawie na dobranoc bedziesz mu czytać:confused:;-)
Joasia Ty sie ciesz że mały dostanie taki sprzęt;-)za pare lat się przyda;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry