Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kate ja ogólnie też nie mam problemów z małą też ładnie sama zasypiała ale po 22/23 i tu był problem bo była przemęczona i przyłaziła do nas. A dzisiaj to przegieła na maxa
Dita mi jak sie wiesza ta k.. nasza-klasa to kilka razy odświeże i jakoś idzie
Sa_raa a moze cosik z ciśnieniem, mnie ostatnio też łeb napitalał a dziś rano wstałam z bólem gardła :-(
Aga kobity mają racje moze tak konsultacja u innego dr
Ok lece na inne wątki zobaczyć i zaraz spać bo padam
Boziu kobiety pomożcie od wczoraj napitala mnie gardło biore "Septolete" ale dziś jest gorzej, normalnie taki bol miałam ostatnio chyba w podstawówce. Ani jesć ani pić, cała szyja napindala:-( POMOCY
Kasuelf Spóźnione ale szczere dla Daniela z okazji minionych imienin
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
A teraz dla kolejnego już ROCZNEGO kawalera czyli synka Kasu
Niech poznawanie świata będzie wspaniałą przygodą I sprawi Ci dużo radości. Wielu wiernych przyjaciół oraz szczęśliwego dzieciństwa.