reklama

mamusie grudniowe:)

Ilonka, wiem, że łatwo mówić, ale nie przejmuj się:no:
ząbek urośnie dobry:tak:
a jakby coś było nie tak, to zawsze można to wyleczyć
Buziam:-D

Maja - no i super, cmok:-)
Kulka - gratki jednej krechy;-)

reklama
lucky ogromne gratulacje:-D

ja na razie na etapie namawiania na 3 dziecko, ale cienko to widze niestety

daje nam czas do moich 35 urodzin czyli jeszcze 2-3 lata max

no chyba ze wygramy w lotto to nie bedzie problemu, bo glownym argumentem mojego T to jets to ze nas nie stac na 3

Lucky wielkie gratulacje, bardzo sie cieszę tylko szkoda że tak to skrywałaś, no ale szkoda że nie mogłyśmy sie pocieszyć 5 miesięcy temu. No i superancko ze dziewuszka. GRATULEJSZYN

Nieistotna nie schizuj bo sobie zepsujesz całe oczekiwania na tego upragnionego zabka. Taka kropka czerna to normalka. U nas w pierwszym wlasnie tak bylo. Drugi juz wychodzil szybciej i od razu byla dziurka o dlugosci calego zabka. Wez na luz.

Maja super ze jakos leci no i wielki podziw za te zastrzyki ktore sama robisz.

Och a u nas jakas masakra mam ewidentny bunt "roczniaka" wszysdtko musi byc jak ona chce, jak cos nie chodzi (brak baterii) to awantura i wielka histeria, zaczyna bic tate, nie pozwala sie nikomu oprocz mnie dotykac, inaczej szarpie,popycha,bije.Czas na "tresure" bo za bardzo sie rozwydrza. Jak wpada w histerie z byle powodu to ja nie reaguje...mam nadzieje ze dobrze robimy.
Moge sie tylko cieszyc ze pieknie je, dosyc ladnie spi, super zasypia-totalnie sama zasypia i sie super rozwija intelektualnie,wszystko rozumie... no oprocz gadania.

Buziaki...czekam az mala padnie zeby ja polozyc spac

czesc dziewczyny!!
jestescie kochane ze sie tak martwicie o malego!!
dziekuje bardzo!

dopiero znalazlam chwilke...
maly spi!
oj bidulek straaaaaszny :no:
noc to poprostu masakra na przemian wymioty i rozwolnienie...
dwie sterty ubrudzonych ciuszkow, poscieli, recznikow...
dwa razy w nocy musialam go nawet kompac!
modle sie zeby ta noc byla lepsza!!

ma w dalszym ciagu rozwolnienie i wymioty ale juz o miejszym natezeniu.
zaczol troche naszczescie pic cyca i wode z glukoza nic innego nie da rady wcisnac... odrca glowe i zaciska zeby! o jedzeniu nie wspomne
no zobaczymy ta noc bedzie decydujaca.
jak nie przejdzie to chyba zdecyduje sie na ten szpital ...

podaje mu acidolac, diphergan, nifuroksazyt, mial tez pic floridral ale nie chce.

Lucky gratuluje malej ksiezniczki!!:-) i gratki za odwage ;-)

Kulka gratuje jednej kreski!

Nieostotna Plumkowi tez wychodzily nierowno ale juz sie wyprostowaly? a co mu wyszlo jedynka??

Maja dobra wiadomosc!

Sorki jak kogos pominelam ale czytam w pospiechu bo boje sie ze maly sie obudzi!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry