reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
caluski dla chorego stworzonka malego...jejku, ale mi was zal, i ciebie i jego... strasznie tak bezradnie patrzec na chore dziecko...
trzymam kciuki, zeby szybciutko wszystko przeszlo!..

a i zapomnialam!!! nieistotku, moj tez mial takie kropki na dziaslach!! i wokol tej kropki sinoczarne krwiaki. tak mu wychoddzily i juz. i tez nie tak sobie to wyobrazalam, myslalam, ze caly zab naraz. ale te zabki nie sa takie rowniutkie i proste, gladkie jak nasze, tylko maja takie wypustki - igielki wlasnie, mysle, ze dzieki temu latwiej sie zabkowi przebic! bez obaw wiec :-)

lucky, hehe, a tak mnie przekonywalas, ze dwoch chlopakow to osmy cud swiata ;-)
heh
u mnie w sumie dopiero raz bylo widac siusiaka i to w sumie bardzo wczesnie, wiec nadal mam nadzieje, hehe ;-) ale juz nie robi, hehe, jak na poczatku :-)
jeeeejku, ale i tak ci zazdroszcze Matyldy :-) slodko.. taki byl fajny film o Matyldzie wlasnie :-) malej madrali. ogladalas?

ale nie ma co, Trojmiasto rzadzi :-D czekamy na kasie_z i kulke teraz, heheheheheheh

jak dla mnie idealna konfiguracja to 2 dziewczynki i jeden chlopiec:blink:

ale jak bylam mala to marzylam zeby miec dwoch starszych braci, mam tylko jednego

i tak sobie planowalam ze ja bede miec wlasnie dwoch chlopcow i jedna dziewczynke, ale jak to wiadomo zycie ma swoje plany:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry