reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye dobre:-D

ale fakt faktem najwazniejsze zeby zdrowe bylo

ja dzis po cytologii, wyniki za 3 tygodnie, pisalam wam ze rozsylali nam zaproszenia na bezplatna cytologie to i poszlam a co:-D

no i mnie babka ochrzanilaze do gina nie chodze, to sie zapisalam, ale termin tradycyjnie bardzo szybki na 5 marca:-p

a ja w ogle nie wiem co to facet (poza menszem oczywiście,hehe) - wychowałam 3 siostry (i to na serio wychowałam - mama w pole a bahors ze mną) i dwie córki - u mnie chłopak nie ma racji bytu;-) Dlatego kończę z karierą matki Polki rodzicielki, raczej, dwa glony wystarczą;-)

Lucky kochana wreszcie
buzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiam mocno;-):-D:-D:-D

jezu nadąrzyć w czytaniem Was to graniczy z cudem:-p
a więc Olafkowi szybciutkiego powrotu do zdrowia
roni a moze to dziewczynka
kulka gratulacje
nieistotna u nas pierwsze zęby też tak wyglądały a wyrosłe białe i proste

więcej nie pamiętam

u nas dzień w miare
ja się już wiele lepiej czuje
Olivierek psoty odprawia jakich mało
TOmek na wyjeździe a ja u rodziców:dry:

i do tego sesja za pasem:szok:

hehe ;-) no bedzie dwoch.
u mnie to bylo raczej tak jak u dity, po prostu sobie nie wyobrazalam, nie, ze nie chcialam. po prostu w domu byl babiniec i jak sie okazalo, ze bedzie Fiolek, bylam w szok -ja??? syn??? i co ja z nim niby bede robic???
teraz tez sobie nie wyobrazam, by Fiolek byl dziewczynka. hehe ;-)
ale Sare bym chciala ;-) choc nieraz jak sobie wyobrazam, ze rodzi sie baby girl, to mam wrazenie, jakby mi ktos synka zabral i jakos mi przykro ;-) kumacie, o co kaman? :-D

A dziś do mnie dzwonili ze szkoły językowej - w czwartek zaczynam angielski - 3 razy w tyg po 4 godziny:szok:
początek o 18 - czwartki, wtorki i soboty.
Miodzio:cool2:

reklama
Dita gratki

no u nas też mam nadzieje, że kolejne Bebe to będzie Sara Marysia
i po ostatnich ekscesach nie wiem czy to nie będzie już całkiem niedługo:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry