reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Fajnie ze chcecie miec duzo dzieci
ze je macie
i jestescie szczesliwe
to piekne
i wspaniale

Kicia bedzie ok, napewno

Dziekuje dziewczyny za uspokojenie
balam sie ze wychodzily tak dlugo wlasnie dlatego ze rosna krzywe i cos jest nie tak
ale bede czekac az sie wyrowna
fajnie poczuc uklucie ząbka... wkoncu hehehe

Dita ja sobie nie wyobrazalam syna bo cale zycie obcowalam z babami, nigdy nie mialam kontaktu z dzieckiem- chlopcem ale daje rade hehehe

Aeyne rozumiem rozumiem;-)

Sa_raa
po ostatnich ekscesach nie wiem czy to nie będzie już całkiem niedługo:dry
hmmmm witam w klubie:zawstydzona/y:
Nieistotna będzie dobrze:tak:

Kicia najważniejsze że już choć ciut lepiej, i podawaj my cyca jak najnajczęściej;-) Dużo zdrówka

Dobra turniej się skończył idu sie pluskać;-)

Lucky kochana ogromne gratulacje. I super ze dziewuszka. Muzisz byc bardzo szczesliwa.

Ja nie wyobrazalam sobie dziewczynki ateraz nie iwem jak to by bylo z chlopcem:)

Kicia duzo zdrowka dla Plumeczka.

a na wieczorny luzik wklejam wam moja Lole i jej ulubione zajecie czyli spanie 10 cm od grzejnika
jakby ktos zapomnial Lola to husky a rasa ta uwielbia mrozy i spanie na sniegu hehehe
zdjcie067ap9.jpg

Sugar no i ile ma teoria do praktyki:-D:-D

Mi się marzy Samuelek ale dopiero za kilka latek:cool2:

Kicia podkradłam to z innego wątku (od Elżbietki- sorki) myśle ze Ci się przyda
my całkiem niedawno mielismy wirusówkę. nie podawaj jej mleka ani nic mlecznego i nie dawaj jesc na siłę. pić owszem, ale nie wiecej niz 2 łyzeczki na raz. tylko często.
dla nas bardzo pomogła czarna herbata. zaparz taką dosc mocną i posłodź glukozą. Fil za dzień wypił jej ze 300 ml i była poprawa. a te smecty tez wyżygiwał. i niech jak najwiecej śpi. p/gorączkowo (jak bedzie temperatura) raczej podawaj czopki.
aha!! nie dawaj rumaoinku, bo on rozrzedza kupę!!!
możesz zrobic w miseczcze troszke kleiku na wodzie i od czasu do czasu podawj po 1 łyżeczce. choćby po to, zeby miałą czym żygnąć. bo jak zrywa na pusty żołądek to jest podwójnie nieprzyjemnie.
i niestety na to lekarstwa nie ma, tylko pilnuj żeby sie nie odwodniła. a z głodu nic jej nie bedzie.

tam jednej z dziewczyn też właśnie to ma co twój mały;-)

reklama
Czarna zgodze sie z Toba ale Kicia karmi piersia i dobrze ze Plumek cokolwiek chce jesc/pic. Butelkowe dzieci to jak najbardziej u nas byla lekka grypa zoladkowa i wiedzialam od razu bo synek znajomych to mial i od razu pognalam do apteki po mleko bez bialka krowiego. ze smecta i napojem bogatym w elektrolity mala po jednym dniu juz nie pamietala o chorobie.

a propo nastepnego rozmnazania to mi wsio ryba co bedzie....bo mam juz upragniona corcie. Maz oczywiscie chce synka. Ale jak na razie nic nie bedzie bo mam sexowstret no a jakos bocian sie nie kwapi aby nam pomoc :-D:-D:-D

Lola extra. Wyjatek potwierdza regole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry