reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja też się przygotowuję do sesji, hehe ;-) piszę właśnie pracę, co mi idzie jak krew z nosa:baffled:

Kicia, jeśli plamienie przez godz można nazwać miesiączką to była:sorry2:tabletki biorę niecały rok. kiedyś już je brałam przed Julką i nigdy takich dziwactw nie było:nerd:
ale mam takie przeczucie że to nie ciąża tylko jakiś szał hormonów.klimakterium?:cool2:

Cześć Miłka:happy2:

hejjj
ja dzis totalnie zryta jestem... masakren. zrobilam jakies 5km po marketach meblowych i oprocz tego, ze mi nogi z dupska wyszly, to lozka nie kupilam i w ogole nic a nic mi sie nie podobalo. szok. ktos wie, gdzie mozna tez kupic fajne i w miare tanie (max 200-250zl) lampy??? takie niebanalne jakies???
jutro mamy montaz szafy i regalu do salonu, ufff, w sobote przeprowadzka, bo juz listwy sa :-) znaczy zaczniemy sie przepakowywac. w niedziele moze bedziemy juz tam spac :-) trzymajcie kciuki!!

roni, agutka
- dzieeeeki!!! ale sie nasmialam z tej bulki ;-) i z tekstow roni ;-) ufff, az mi ulzylo w nogach

hehehe....no i ciążofobia w pełni;-)
ja ślęcze nad tą pracą ale kudre czysto filozoficzne teksty jakos mnie nie bawią:dry:
jakby ktoś chciał pomóc to będę happy:cool2:

Kulka pewnie przeczucie cie nie myli! ;-)
zreszta testy sa raczej miarodajne, chyba ze zbyt wczesnie zrobias!
a to plamienie to bylo w czasie spodziewanej normalnej @??

Laski powodzenia z nauka! :tak:

Kicia, tak o czasie, w tej przerwie między pudełkami.
wiem że już przynudzam, ale muszę sie o wszystko wypytać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Saraa, a ja bym chciała pisać po polsku, może szybciej by szło. i na ciekawy temat, a nie o pierdołach. a najlepiej jakby ktoś mi wyłączył net:cool2:zajęłabym się pisaniem;-);-)

Kulka moja kumpela brała do prawie 5 miesiąca, aż dermatolog jej powiedział że te liszaje co narzeka na nie od jakiegoś czasu co ma na buzi to pewnie od ciąży i zalecił badania. I na świecie jest Marika;-)

Dziewczyny wytrwałości w nauce. To sie niedługo skończy.

Aenye a o jakie lampy idzie?? Podłogowe tzn stojące czy te wiszące czy jakie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry