reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja pindole, zjadlo mi mega dlugiego posta WRRRRRRRRRRRR :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to teraz skrot:

Pingwinku!!! wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie rozczarujesz sie, co ty Roniak taka sceptyczna!!!!!!!!!

sa_raa, kulka - NA BETE RAZ! pora bez znaczenia, najlepiej zadzwonic po laboratoriach, nie wszedzie maja odczynniki, ale przyszpitalne powinny miec

kamilko i kingo
, czekamy na ciazowe wiesci u was!!

Piterek i dumni rodzice - gratulacje pierwszych kroczat!!!!

lucky - ja mam skurcze od 17tc, z Fiolem tez mialam, wiec sie nawet nie martwie. takie niebolesne, ale niefajne stawianie sie. ale ostatnio mialam tez inne dziwne bole, taki piekaco-klujacy bol w okolicach pepka, przy gwaltowniejszym ruchu, wcale szybko nie przechodzil, ale stawiam na sciegna..
a moze ja ci pomoge? ostatnio jestem zmotoryzowana (WRESZCIE, PO CZTERECH LATACH, nie boje sie jezdzic autem sama). i mam duzo czasu, jutro np tez. wiec jak cos to mow, co gdzie i kiedy, ja mimo brzucha przyjade, bo mi nie przeszkadza na razie ;-) i bede biegac za trojka, a ty sobie odpoczniesz. co?
o ile sie nie rozloze, bo mnie cos w kosciach lupie, ale to juz od wczoraj bz. biore wit c i apap na razie, plus cala cytryna i git :-)

my dzis na wielkiej orkiestrze z Fiolkiem w Gdyni :-) dostal wielki balon i mimo poczatkowego strachu (bylismy w kinopleksie, przy takiej scenie, muzyka glosna, tance, pelno dzieci) tak szalal, ze szok :szok: normalnie sie wyrywal, biegal wte i wewte z balonem, klaskal, smial sie i gonil dzieci :-D ani razu sie nie wyrznal :-D i lazil miedzy stolikami, hehehehehheheh, a taki boidudek maminy z niego :-D
cudnie! az filmiki pokrecilam, gorzej, ze nie umiem zgrac... :baffled:
fajnie mu bedzie w zlobku, wnosze :-) az zjadl kaszke i deser, szok, bez zadnego ale! taki zafrasowany sytuacja ;-)

Witam wieczorną porą.
Lucky masz sie oszczędzać!!

Jutro zrobie drugi test bo dostalam w gratisie.Moj ulubiony QuicViue czy cos tam.

My dzisiaj na obiadku u znajomych, az trzy laski w ciaży sie spotkały, terminy równo co 3 miesiące hihihihih.
Mala padla gdzies w wozku, przeniesiona do auta,podroz do domu, wniesienie do zamku,przebranie w pizamke a moja kruszynka ciagle spala jak ksiazkowe niemowle.
Dobranocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry