reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Halo,

Pingwinek gratulację - jak tak patrze jak już się dalej mnożycie to sama chce znowu takiego małego obesrańca w domu :tak:
aenye jeśli uda Ci się zmyc te fleki to daj znać, u mnie w duzym pokoju młoda odbiła tłustą łape i mam ją do teraz :dry:
Dita - moderatorze złagodniałaś ;-) zresztą Kate to samo ;-) jeśli chodzi o prezent w takiej cenie to kup mu flaszkie :cool2:
Kasu ucałuj Brunka, jak pomysle ile on już ma zębolków to aż strach, moja ma nadal 4 :sorry2:

nie ze spaniem jest bajka :-D ostatnio w nocy się obudziła i coś marudkowała to zabraliśmy ja do siebie do sypialni i za cholerę nie potrafiła u nas usnąć, daliśmy ją do siebie i w momencie usneła (na kij ja targaliśmy - to nie wiem;-)) no i najważniejsze jest to że śpi 1,5 - 2 godzin dłużej :-D:-D:-D

Nic nie kupiłam:dry: Jutro kupie.:dry: Może:dry:

Miłka - o roni głodomorze nie zapominaj:cool2:. a co - dają władze cza brać:cool2:
To jak? Powoli zarażasz się wirusem mania kolejnego dzidzia? (tfu tfu - a kysz wirusie ode mnie;-))

no właśnie zauważyłam, że nasz wątek powinien się nazywac moderatorki 2006 czy cuś ;-)
a co do dzidziersa cwai to chyba się zdecyduję ale w przyszłym roku dopiero bo na razie nie mam keszu:dry:

reklama
no fakt człowiek taki kurna gupi ;-) ale powiem Ci, że jak pierwsza noc nie spała u nas to tak kurna jakoś głupio było bez niej :tak: teraz wieczorami siedzimy tylko w sypialni, w dużym pustki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry