reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzieki dzieki :-D
kasia, czarna, kasu
- wyslane :-) ze strony nivei jakby co
jakby sie o moj mail pytali, to aenye@tlen.pl, Patrycja Bieganska

pingwinek
- ogromne gratki, strasznie sie ciesze, ze oboje tacy szczesliwi :-D i tez czekam na suwaczek!

maja, mow, o co kaman :-) na ns?

kate, hehe ;-) jak wstawisz zdjecie, to bedziem piac :-D

Dita, fajny pomysl z ta golarka, na pewno sie przyda! ale propozycja Agatona jest rownie superancka :-D moze jako dodatek do golarki? fajnie czasem zrobic cos wyjatkowego... ja juz dawno nie urzadzilam takiej kolacyjki, ale jak tylko sie wprowadzimy, mam taki plan. dziecko sprzedamy, zrobie cos superanckiego z piekarnika (wielka nowosc u nas w domu, wczesniej nie mielismy), fajny filmik, sexy bielizna i wyprobujemy nowa kanape/wanne/dywan mlodego lub cokolwiek ;-)
nawet, jak mi sie nie bedzie chcialo :-D

Dita to żeś szybko pomyślała (bez urazy). Widze że masz taki zapęd do robienia prezentów jak ja na ostatnia chwilkę.

Młode jedza obiadek i zaraz na spacerek lecimy do poźniej

witam kobietki po dlugiej swiatecznej przerwie.
gratuluje wszystkim nowym spodziewajacym sie potomstwa mamom.fajnie:-)
musze nadrobic watki,poczytac odpisac.nie wiem czy dam rade bo jest tego baaaardzo duzo.
zycze wam wszystkiego dobrego w nowym roku.nie mialam dostepu do neta i nie moglam nic pzreslac wczesniej.
u nas fajnie.maly po przylocie do polski zachorowal na zapalenie migdalkow.ja potem mialam kaszel i katar.takze pol urlopu to przechorowalismy.ale potem bylo fajnie.
w dzien 11 miesiecy Dawid zaczal sam chodzic.idzie mu swietnie.duzo mowi,nasladuje,sam spi.nadal wazy niespelna 9 kg.ale jest ok.
napisze wiecej jak poczytam
wracam do pracy
fajnie znow tu byc;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry