reklama

mamusie grudniowe:)

hehe - majsterkowicz z niego jak najbardziej i prywatnie i służbowo więc narzędzi wszelakich ci u nas dostatek prywatnych i służbowych - właściwie to nie ma rzeczy której m nie ma. Czyli odpada.
Uwielbia rzeczy praktyczne.
Portfel ma.
Krawatów milion, koszul też;-)

reklama
My tez witamy pokawusiowo.
Niunia tez sie budzila w nocy z placzem ipojekiwaniem.

A o 2.40 na sczepionke.

Kasia_Z mialas racje ze ten kasezlek od suchego powietrza. Dzis nawilzylam sypialnie i zero kaszlu.

A zla jestem na M ze szok. I glupie mysli znow mi po glowie chodza.
Ajjjjjjj................
Lece sie kapac.
Milego dzionka zycze.

a jakas ksiazka?? a moze np. film jakis na dvd, moze ma jakies ulubione typu przyrodnicze, historyczne?? albo np jakas wode po goleniu lub jakis balsam tez zwiazany z goleniem, bo nie sadze zeby twoj malz sie nawilzal codziennie po kapieli ;) trudno doradzic jak sie nie zna kogos osbiscie...

kosmetyków milion (od żony z avonu:cool2:), dvd milion, ksiązek nie czyta,bo nie ma na to czasu a młotek baj de łej już kiedyś ode mnie dostał też;-):cool2:

ciężki przypadek po prostu:confused2::confused2::confused2::confused2:

Dita a moze właśnie taki poradnik remontowy itp?????? Ja bym chciała takie cosik dostać (tzn urządzeniowy) a moze wędkuje? To można taka kamizelkę z milionami kieszonek? Albo maszynke elek. do golenia?
Albo coś całkiem z innej beczki. Może kubek z waszym zdjęciem, koszulka z nadrukiem albo coś w ten deseń?

Maja opowiadaj

Hej laseczki, witam po kolejnej przerwie:-)
Niestety Bruncio mi sie rozchorwal, ma infekcje gardziolka i zaczerwienione uszka:-(
bardzo goraczkowal:-( dotego wyszly kolejne 2 zabki - ma juz 13
ale jakos sie 3mamy i kurujemy:happy2:
pozdrawiamy!

reklama
ejo ejo

my jednak nie dzis, a jutro przeprowadzka...
wczoraj olejowalam blat i uoleilam ;-) troche sciane przy okazji :dry: lekkie zjebki ofcoz dostalam od pedantycznego meza :sorry2: i plisss, help, ma ktos pomysl jakis, czym to zmyc? szmatka z plynem do mycia naczyn nie daje rady.. moze gabeczka lepsza..?

dzis jakby z deka lepiej, ale slabo mi i chyba jakas pitolona rwa mnie dopadla, bo normalnie nie moge chodzic, fakkkkkkkkkkkkkkk.. cos moge z tym zrobic..? jakies masci, cos, cokolwiek? maz troche rozmasowal, ale malo pomoglo i cholernie boli..
i kaszle zawodowo :cool2: dobrze, ze mlody nie spal z nami, bo co chwile charczalam.. pluca wypluje zaraz. brrr.
dobra, koniec narzekania :cool2:

dzis mykniemy w koncu po meble do Filipka pokoiku (co juz jest gotowy) i dywan, a takze do salonu mebli indyjskich (w poszukiwaniu fajnej komody, lustra i lozka), co go odkrylam w rumi :cool2: pewnie ceny mnie zabija, ale zobaczyc mozna :-D

odnosnie tej ankiety, co wspominala sugar... ja tez biore udzial w tej promocji (fajna rzecz, mozna spray do nosa nivei dostac, a ja notorycznie uzywam ostatnio) i moze zeby sie nie zdublowac.. kto mialby ochote wypelnic taka ankietke, a nie wypelnil? potrzeba 5 osob i sugar, i mnie. ja moze kogos znajde jakby co jeszcze, co mi to wypelni :-) ale im szybciej, tym lepiej!
aha, niby wsrod tych mam, co wypelnia ankiete, bedzie rozlosowane 100 sprayow ;-)
jak ktos ma chetke to mowic, a mu wysle ankiete :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry