ejo ejo
my jednak nie dzis, a jutro przeprowadzka...
wczoraj olejowalam blat i uoleilam ;-) troche sciane przy okazji

lekkie zjebki ofcoz dostalam od pedantycznego meza

i plisss, help, ma ktos pomysl jakis, czym to zmyc? szmatka z plynem do mycia naczyn nie daje rady.. moze gabeczka lepsza..?
dzis jakby z deka lepiej, ale slabo mi i chyba jakas pitolona rwa mnie dopadla, bo normalnie nie moge chodzic, fakkkkkkkkkkkkkkk.. cos moge z tym zrobic..? jakies masci, cos, cokolwiek? maz troche rozmasowal, ale malo pomoglo i cholernie boli..
i kaszle zawodowo

dobrze, ze mlody nie spal z nami, bo co chwile charczalam.. pluca wypluje zaraz. brrr.
dobra, koniec narzekania
dzis mykniemy w koncu po meble do Filipka pokoiku (co juz jest gotowy) i dywan, a takze do salonu mebli indyjskich (w poszukiwaniu fajnej komody, lustra i lozka), co go odkrylam w rumi

pewnie ceny mnie zabija, ale zobaczyc mozna
odnosnie tej ankiety, co wspominala
sugar... ja tez biore udzial w tej promocji (fajna rzecz, mozna spray do nosa nivei dostac, a ja notorycznie uzywam ostatnio) i moze zeby sie nie zdublowac.. kto mialby ochote wypelnic taka ankietke, a nie wypelnil? potrzeba 5 osob i sugar, i mnie. ja moze kogos znajde jakby co jeszcze, co mi to wypelni :-) ale im szybciej, tym lepiej!
aha, niby wsrod tych mam, co wypelnia ankiete, bedzie rozlosowane 100 sprayow ;-)
jak ktos ma chetke to mowic, a mu wysle ankiete :-)