reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar - hehehehehehehehe:-D
ale mi poprawiłaś humor z samego rana
Buźka:-)

No i dzieńdoberek kawusiowo:tak:
Asię odprawiłam do szkoły, glonik śpi /oj dzisiaj była cięzka noc, podudka co kilkanaście minut:baffled: w końcu nad ranem wzięłam ją do nas i śpi.../ to chyba zęby, grrrr
a ja od razu wykorzystam czas wolny i napiszę pracę do szkoły...
i od razu wlazłam na BB:-D zamiast pisać, heh:dry:

reklama
Hehe, spóźnione gratki, Kate :happy2:;-)

U mnie jakiś szpitalny tydzień. My mamy babcię w szpitalu - głównie na badaniach plus biopsja wątroby, a właśnie się dowiedziałam że mojego braciszka najmłodszego dziewczyna w szpitalu - wysokie leukocyty i na razie nie wiadomo od czego... mam nadzieję że to nic groźnego ...

Sugar ja nic nie dostałam, nie wiem, czy do mnie wysyłałaś czy nie...:sorry2:

Witam rankiem ze śniadankiem:-D Pysznym śniadankiem Kate:tak:;-):cool2:

Pingwinku jeszcze raz wielkie gratulacje, a męża to masz dowcipnisia:-D No właśnie gdzie suwaczek nr 2:confused:
Ahh i Marcunia, boziu jaka ona drobniutka, ale najważniejsze ze zdrowiutka:tak:

Kate bo jeszcze go nie masz dlatego nikt nie chwali, jak bedzie miała kluczyki to i gratulacje sie posypia;-):-p
Hmmm może i faktycznie ząbki, a moze coś jej się śniło?
Kasia ;-)jak miło ze zauważyłaś. Brydż to jedna gra z gier karcianych której nie umiem:zawstydzona/y:. My to Kanasta, tysiąc, remik i takie tam. Ogólnie u mnie familia to karciarze;-)

U nas nocka super. Dzionki też super. Moje dziecie jak nie jest przeziębione, czy też ząbkujące to tak jakbym dziecka nie miała:-p:-D

Hehe Czarna ;-) lepiej późno niż wcale... :-D Ostatnio jakaś rozkojarzona jestem i trochę zapominam, chyba przez to że dużo na głowie ...
Brydża polecam, ja dla odmiany nigdy nie byłam za bardzo karciana - brydż mnie wciągnął na studiach i to aż do odmiany sportowej. Fajne ćwiczenie pamięci - potem przy graniu w tysiąca przy drugiej lewie przeważnie jesteś w stanie stwierdzić kto ma jakie karty :-D Za to nie umiem w kanastę :happy2:

kate - gratki, hehe;-) ah - Wal na priv z tymi hotelami - postaram isę coś znaleźć. Spa, welness itp;-)

co kupić facetowi z którym ma się dzieci i dokument stwierdzający małżeństwo na jego 34 urodziny???:confused: Do 40 zł......:confused:

hehe flaszke Dita ;)

moj J ma zawsze jakies male zachcianki np wyciskarka do czosnku z Ikei ;) albo deska do deski serow, jak mnie ktos pyta co kupic dla Jacka to podaje uzyteczne rzeczy ktore wiem ze by chcial ale sam sobie np. tym sposobem dostaje zawsze kupe skarpetek, ale akurat z tego sie cieszy ;) moze jakies blizsze wskazowki Dita??

reklama
no witam od rodziców
u nas noc ciężka dosyć jakoś się wiercił i pomrukiwał co jakś czas
mnie coś łamie w plecach - coraz częściej myślę, że to nery:baffled:
siedze właśnie i mam zamiar opracować pytania na ezgamin ale muszą poczekać bo BB ważniejsze:-p

Pingwinku - super, że małż zadowolony a z Merciuni to niezła kruszynka:szok:
kate - ze mną też się mało kto cieszył autem;-):-p gratuluje i jeszcze raz pogratuluje jak już będziesz miała kluczyki w ręku
Dita - popatrz może cos mu się akurat kończy z kosmetyków a może faktycznie młotek albo coś w ten deseń?
Sugar ja wcześniej już sama wypełniłam tą ankietke:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry