reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejka,

wpadam tylko się pochwalić, że byłam na becie - ciąży nie ma
trochę mi smutno...
no i dalej nie kumam czemu tak źle się czuję:dry:
Lucky, idę robić fotki dla ciebie;-)
Cosmo, witam wśród grudniówek:happy2:

kulka - no to masz rozchwainie hormonów jak nic.
Smutno ci???
Najlepsza terapia na smutek z powodu braku ciąży - zabranie się do roboty (w celu usunięcia przyczyny smutku;-):cool2:)

cosmo
- gdzieś tu byął taka dyskusja juz, ale generalnie wsyszło że mniej więcej dzieciaki piją mleko 3 x dziennie po 200 ml - oczywiście wyjątki sie zdarzają - jedno pije 150, inne 150;-) Ale srednio wychodzi 200:tak:

A ja dziś byłam z chłopakami w parku 1,5 godziny bo sliczna pogoda była:-)

Roni super fantastyczne, że Jaśko zdrowi:-)

Ps Aenye tylko nie bierz niczego z rutyną typu rutinoscorbin, rutynacea czy inne "cudo". To dość mocno zamyka naczynia włosowate i przepływ krwi jest utrudniony. dzieciom do 3 rż nie wolno podawać rutyny. A Tyś w ciąży:tak:.
Ja z moją chorobą jestem wyczulona na takie proste i w rzeczywistości pomagajace leki, niemniej teraz Ci tego nie wolno;-):-)

Cosmolady mój Mini wypija na dobę max 400 ml:-)

ale dzis sie czuje fatalnie, to chyba pogoda?

masakren i szok

poza tym Hanka mnie dobija, dzis ma przesilenie jakies jesli chodzi o kibelek, raz tylko zrobila na kibel, a reszte pod siebie, w tym kupsko:baffled::no::shocked2:, no sily juz nie mam

poza tym jestem w rozterce, szykuje mi sie impreza i to w mega ekstra super hiper klubie(podobno) a ja chyba nie pojde, bo T pracuje caly dzien kolejny i ja bede sama z glonami, nie dam rady po imprezece

ech co za zycie:dry:, dol

lucky jak byalm chora w ciazy, to lekarka mi przepisala rutinoscorbin, jako ze ja z urzedu niechetna do lekow wszelakich, to lazilam z ta choroba, a ona mnie skrzyczala, ze tak laze i laze i przepisala mi m. in rutinoscorbin:confused:

Cosmo rzeczywiscie...dopiero zauwazylam:-):-D
Nie dosc ze moja imienniczka to jeszcze z tego samego dnia co Marika:-D:-D:-D

Moja nie pije mleka od czasow Istebnej czyli od konca wrzesnia.
Dostaje kaszke raz/dwa razy dziennie i jogurciki lub serki.

A u nas rozpakowywania ciag dalszy...dzis uprzatnelam sypialnie i dalej czekam na szafy ale nie daja znac kiedy dostawa. Jakos sie tym nie przejmuje bo nie mam natchnienia na porzadki.

reklama
Atol :-)
Mój lekarz powiedział mi że gdyby facet był w cioązy i wziąłby rutinoscorbin to by umarł, a u kobiet progesteron jakos radzi sobie z i tak wielkim uciskiem na scianki naczyń włosowatych;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry