reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehe Cosmolady, ja też tam studiowałam i teraz studiuję kolejną podyplomówkę:tak:
fajna szkoła w sumie:-D
Ja jestem Kasia, mama Asi /10 lat/ i Natalki, którą chodzi już od bardzo dawna, ma 2,5 zęba i dzisiaj nurkowała na basenie:-)
ZA 100 dni kończę 30 lat:happy2:
więc dzisiaj robię studniówkę!!!
ZAPRASZAM, hehe

O - ja się pisze na studniówkę:-D:tak:.
dzis słomiana wdowa jestem, monsz a szkoleniu w Zgierzu, ja sobie siostrę ściągnęłam na noc, ale też już spać poszła;-)

Kasia niby normalne firaneczki, ale zawsze coś "nowego" w oknie.W kuchni już wyprana wisi;-):-D

Dita to co to za siostra co tak wcześnie spać chodzi:)):-D Ja od niedzieli słomiana będę m do holandii wybywa:-(

Kinga bo sie zapracujesz kobito i o bożym świecie zapomnisz:)),a w sumie fajna masz prace do 15, taka by mi pasiła.

No i wybrałam wkońcu telefonik:tak: wiele czytałam, czytałam, czytałam i została jednak Motorola tylko że V3i (czyli ulepszona-dodtakowa pamięć i takie tam) na Simensa mnie nie stać Roni::cool2: . Mam nadzieje że zakup bedzie udany.

witam witam

Roni po co do przychodni po wyniki??
napewno będą ok:tak:
nie stresuj się Marek da sobie rade

u nas nocka średnia
o 4 pies nam zrobił pobudke:baffled:
i zasneliśmy o 6.30 dopiero

jade dzisiaj do rodziców bo mi się sesja zaczyna i trzeba się do roboty wziąśc a przy Małym i tak tak przężnie działającym necie to się za nauke nie wezme chyba:-p;-)

Roni spox, toć przecież wiem. Telefonik w sumie fajoski, ale cena powalająca. Ja ogólnie w Mixie miałam ale teraz mi się umowa (doładowanie) skończyło. I mój brat uświadomił mi że jak kupoie sama tel i przejdę na simplusa to bardziej skorzystam i też tak robie. A już w Mixie miałam upatrzonego Samsunga J600 za 1 zł., a na allegro to szkoda gadać:baffled:
A co sie stało ze pojechali, mały chory????

Boziu dzień dobry nie powiedziałam:zawstydzona/y:

Sa_raa ale masz fajnie, taka pomoc i wogóle. Ahhhh gdzie te babcie moich dzieci:wściekła/y::wściekła/y::-D
Ronii napewno ok, skąd takie głupie myśli:wściekła/y::szok:;-) A co do szczepienia tu dziewczyny pisały ze jak ma 13m a moja miała 12 i była szczepiona.

reklama
Superowe wieści i po co to zamartwianie. A stulejka dosć często wystepuje, wystarczy ćwiczyć w czasie kąpieli;-):cool2: I waży tyle co moja (choć ta moja z pewnością już więcej:sorry2:)

rany :nerd:ozpisalam sie nt Janka hehe
No i dobrze bo już podejrzewałam ze ten Twój Jaś to jakiś urojony:cool2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry