reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
U mnie z albumem jakjak u Dity =naturalnie czyli zdjęcia, filmy w oddzielnych albumach. Wsio podpisane, ale bez specjalnych albumów, choć raz taki mialam w rękach.

Moje łosie jakoś popadały i chcą sie kapac, ale nie ma mowy:-p kąpiel o 18,30 jak standart i do spania po 20 jak rybka zaśnie;-):-D A potem mam nadzieje pobuszować po necie. W celu szukania zastępczaka dla Buzza:-)

Cosmo śliczna Majeczka i życze drugiej córuni, skoro tak Ci się marzy;-)

Boziu jaki pikna pogoda u nas aż żałuje ze wczesniej nie ruszyłam tyłka z domu:zawstydzona/y:
Normalnie jestem zła bo latałam po tym moim "mieście" za skarpeto-kapciami dla smerfetki i NIE MA!!!! Normalnie szok:confused: Chyba znów allegro się kłania. Ale za to kupiłam w lumpie 2 firanki za 25 zł:))) (obie):cool2:

Lucky ja ostatnio przeglądałam wózki
i jak na złośc w tych fajnych desingach są kubełki
no szit normalnie!!

mnie też ciągnie na sklepy i chyba zaraz wyciągne T na zakupy

Witaj cosmo
Widze ze Twoja corcia to moja imienniczka. Sliczna z niej dziewuszka.
Ja jak widzisz po suwaczku jestem mama Mariki.
Marika juz chodzi ale uwierz mi lepiej jesli glonik zacznie pozniej bo trzeba go scigac.Dzis ganalismy ja oboje po centrum handlowym...ja z noga w gipsie hehe. A jej sie strasznie podobalo uciekanie.
Pozdrawiam

Czarna - wow, jaka firankowa okazja! :-):happy2:

Witaj, Cosmolady - miło cię poznać. Śliczną masz córeczkę :happy2: Ja jestem Kasia - mój maluch Piotruś dopiero w sobotę zaczął stawiać pierwsze kroczki i na razie stawia po 1-2 więc pewnie Maja wcześniej pobiegnie :-)

My mamy albumy z prezentów ale trochę tylko na początku wypełnione, pępowine mamy (fuuu) ale testu nie :-D tylko fotę :-p
Ja bardzo lubię wszystko mieć i sobie potem wracać do wspomnień, ale notorycznie zapominam wypełniać :sorry2:

reklama
witam!!

witaj cosmo, masz sliczną córeczkę:tak: Ja jestem mamą Filipka mieszkamy w Iławie. Filipek zaczął stawiac pierwsze kroczki jak skonczył 10miesiecy, e teraz to popierdziele że trzeba za nim gonić:-) Filipek uwielbia sie ganiać:-D

Ogólnie u mnie oki,sorki że ostatnio żadko do was zaglądam laski ale same wiecie że dostałam robotę no i mam full pracy, wracam po 15 do domu zmasakrowana jak koń po wyścigach, a czeka mnie jeszcze zrobienie obiadu,sprzątniecie domu itdd no teraz własnie mam chwile dla siebie bo mąż kładzie Filusia spać:happy2:
czekam tylko do piątku oby jakos zlecialo szybko no i w sobote balety!:-)

pozdrawiam wszystkich!!
buziolki dla dzieciaczków!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry