reklama

mamusie grudniowe:)

ok dzięki śliczne za wszystki info. Jeszcze dzisiaj posiedze i poszukam wiec jakbyście coś jeszcze miały do zaoferowania to pisać mi tu proszę;-)
Sa_raa jaką nokie?

Cosmolady Zapraszamy. I napisz co nie co o was;-):cool2:

reklama
Witamy Cosmolady,opowiedz nam conieco o sobie i Twoim baby

Co do telefonow to sie malao znam, ale wiem ze nowe Nokie typu N i E to badziew. Nackali tam mnostwo bajerow przydatnych dla megabiznesmenow, ktorych normalny czlowiek nie jest w stanie wykorzystac. A bateria przez to wszystko trzyma tylko 2 dni. Ja mam Sony Ericsona 850i i jestem mega zadowolona. Bateria minimum tydz, super aparat,kata pamieci,mp3,bloototh itd,

Moje dziecie dziaiaj nie chcialao jest obiadu, wzielam to na spokoj i powoli lyzka za lyzka, spojzalam na meza potem jej pakuje lyzke do buzia a ona....spi:-D:-D:-D

Pingwinku znam to znam moja tak robiła jak była mniejsza:-D:-D:-D
ps Mąż już wie o baby?????

A ja dziś małej zrobiłam kurczaczka w białym sosie +ryż (ale nie potrawkę) i wcina ze hej. Aż jestem w szoku bo wcześniej ryż był bleeee

Hmm coś o nas... Jak mi sie udało (mam nadzieję) to zobaczytcie na dole fotke Mai. jeszcze nie chodzi stawia od przesło miesiąca samodzielne kroczki, ale na tym się kończy, jest za leniwa (ciekawe po kim to ma?) ma 8 ząbków idą następne co niestety do przyjemności nie należy. Maja od kilku dnie w ogóle nie chce jeść, muszę ją oszukiwać i karmić przez sen, jest strasznie żywa, wszędzie jej pełno, uwielbia się wspinać, mówi: mama, tata, baba, dzidzi, nie , tat, kokam. ała, am, aj naśladuje pieska, kotka i krowę a jeśli o mnie chodzi to mam na imię Karolina, jesteśmy z Wrocławia chociaż duuużo czasu spędzamy u mojej mamy na Śląsku (Sosnowiec) w tym roku kończę studia Pedagogikę, w maju urodzi się nam kolejna dzidzia a w czerwcu obrona. Jeśli chcecie wiedzieć więcej to pytajcie :) Żałuję, że nie trafiłam na to forum wcześniej, odkryłam je przez zupełny przypadek

reklama
Maja cudna dziewczynka i jakie ma włoski fajne
no i super się składa bo mamy kolejną grudniówke w ciąży z terminem na maj:-D
udzielaj się częściej
mnie jeszcze ciekawi ile masz lat??
i czy te studia dzienne??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry