reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ania no ładnie Cię pojechali z kasą!
nie lepiej było by pójś do ośrodka do gina, żeby skierowanie dał?
fajnie, że Jaś się dobrze bawił na następny raz wrazie czego będziesz spokojniejsza
co do ruchów to ja pamiętam, że w tak wczesnej ciąży to nawet do 2 tygodni nic potrafiłam nie czuc, pewnie się ułożyło maleństwo gdzie indziej i tego ten brak odczuc
głowa do góry
buziamy

ejo

moj tez od wrzesnia do zlobka na pare godzin, zeby sie wyszalal troche, a mama miala swiety spokoj :-p i czas tylko dla siebie i mlodego gnoma, ktory, mam nadzieje, nie bedzie jazd urzadzac
u nas zapisy na poczatku lutego. :-) mam nadzieje, ze mlodego przyjma. jego kuzynka juz od lutego idzie, moze to bedzie jakis plus, tym bardziej, ze tesciowa dobrze zna kierowniczke...
co do zwalniania sie miejsc to prawda, ale u nas np. lista rezerwowych jest dluga na 300 miejsc... :dry:

ja tez mam ten album, ale dostalam dopiero na swieta i nie mialam kiedy uzupelniac :-) za to poprosilam od razu o dwa, zeby Maksikowi na biezaco wpisywac wsio :-D

Roni - małe jeszcze bobo, przecież niektóre dziewczyny nie czuja ruchów w ogóle do 20 tygodnia. Ale jeśli bardzo ise martwisz - może podjedź do szpitala, tam wystarczy że tetno złapią - i będziesz spokojna.

Roni, kochana, nic sie nie martw :-) ja tez w tej ciazy czesto nie czulam ruchow przez kilka dni :-) malec urosnie i wtedy nie ma bata, bedziesz czula kazda przewalanke ;-) ja juz znam rozklad dnia i nocy mojej nowej gwiazdki :-)
powtarzam jeszcze raz - jesli nie masz mocnych i nieprzemijajacych boli brzucha, goraczki, krwawien itp - na pewno wsio jest ok!

Witam wieczorowa pora :-)
Maja super ze bez gipsu zewsze to lżej
Czarna niezła przygoda z kaczorami :-D

A co do wiary to podobnie jak wyzej "bo wiesz ja do Boga w sumie nic nie mam
tylko do kosciola, ksiezy, wierzacych moherow i fauszywcow, ogolnie chrzescijanizmu i wszelkich przedstawien (typu zlote nitki w szatach, branie kasy za chrzty, pogrzeby itp)
My z Bogiem to calkiem nawet dobrze zyjemy, tylko ze po
swojemu"
Jakos do koścoiła nam nie po drodze chociaz pare razy sie wybieraliśmy ale zawsze jakas wymówka była, mały ochszczony ale tak ostatnio nawet rozmawialiśmy ze chyba nie potrzebnie bo jakoś go w wierze katolickiej nie wychowujemy a szczególnie ze zyjemy bez ślubu wiec cos nie tak nastepne pewnie poczeka na swoja własna decyzje :-)
7-hej Kamila często czytam twoje wypowiedzi na forum i nie mogę uwierzyć że ty takie rzeczy wypisujesz o swojej rodzinie i o rodzinie ojca twojego synka.. Czasami zastanawiam się czy ojciec twojego syna wie o tym. Bo to kpiny są. piszesz na cały świat ze nie potrzebnie go ochrzciliście
a jakby np za 20 lat on chciał wsiąść ślub kościelny i co będzie chrzczony wtedy chyba ze chcesz żeby on żył w taki sam sposób jak ty ze swoim lubym (wiesz o co chodzi) bez ślubu i wcześniejsze wydarzenia może mam napisać jakie??? czemu nie??? ty piszesz o swoich rodzicach a dziadkach małego tak jak i o rodzinie pana Macieja(taty małego) i ludzie wszystko wiedza to ja napisze o tobie i twoim związku jaki piękny jest teraz i jak powstał jak sadzisz o tym??? jak nie skończysz
pisać o rodzinie takie rzeczy to czytelniczki i o tobie dużo rzeczy sie dowiedzą zgoda

Roni kochana, na pewno dzidziuś ułozył się pleckami do twojego brzuszka i teraz kopie cię w twoje plecy:tak::tak::tak:
Poza tym, jeśli czujesz się w miarę OK, nie masz żadnych skurczy, krwawień, itp /a nie masz przecież/ TO JEST OK!!!
Nie martw się, bo stres nie jest wskazany
Buziole:-)

Dzisiaj robię studniówkę, hehe:-D

7-hej Kamila często czytam twoje wypowiedzi na forum i nie mogę uwierzyć że ty takie rzeczy wypisujesz o swojej rodzinie i o rodzinie ojca twojego synka.. Czasami zastanawiam się czy ojciec twojego syna wie o tym. Bo to kpiny są. piszesz na cały świat ze nie potrzebnie go ochrzciliście
a jakby np za 20 lat on chciał wsiąść ślub kościelny i co będzie chrzczony wtedy chyba ze chcesz żeby on żył w taki sam sposób jak ty ze swoim lubym (wiesz o co chodzi) bez ślubu i wcześniejsze wydarzenia może mam napisać jakie??? czemu nie??? ty piszesz o swoich rodzicach a dziadkach małego tak jak i o rodzinie pana Macieja(taty małego) i ludzie wszystko wiedza to ja napisze o tobie i twoim związku jaki piękny jest teraz i jak powstał jak sadzisz o tym??? jak nie skończysz pisać o rodzinie takie rzeczy to czytelniczki i o tobie dużo rzeczy sie dowiedzą zgoda

Jeśli masz jakiś problem
albo sprawę do Kamili, to proszę pisać bezpośrednio do niej
a nie na forum

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry