reklama

mamusie grudniowe:)

Roni napewno wszytko jet dobrze. Co do szpitala, tak jak mówisz całkiem możliwe ze by się lekko zdziwilie że już czujesz ruchy.

Napisał pati1983
7-hej Kamila często czytam twoje wypowiedzi na forum i nie mogę uwierzyć że ty takie rzeczy wypisujesz o swojej rodzinie i o rodzinie ojca twojego synka.. Czasami zastanawiam się czy ojciec twojego syna wie o tym. Bo to kpiny są. piszesz na cały świat ze nie potrzebnie go ochrzciliście
a jakby np za 20 lat on chciał wsiąść ślub kościelny i co będzie chrzczony wtedy chyba ze chcesz żeby on żył w taki sam sposób jak ty ze swoim lubym (wiesz o co chodzi) bez ślubu i wcześniejsze wydarzenia może mam napisać jakie??? czemu nie??? ty piszesz o swoich rodzicach a dziadkach małego tak jak i o rodzinie pana Macieja(taty małego) i ludzie wszystko wiedza to ja napisze o tobie i twoim związku jaki piękny jest teraz i jak powstał jak sadzisz o tym??? jak nie skończysz pisać o rodzinie takie rzeczy to czytelniczki i o tobie dużo rzeczy sie dowiedzą zgoda

Jeśli masz jakiś problem
albo sprawę do Kamili, to proszę pisać bezpośrednio do niej
a nie na forum

Popieram

Czy któraś ma moze telefonik Motorola V3, V3i czy V3x???? plizzzzzz opinie

reklama
eeeee
pati, zmykaj stad, si? jak bedziesz szantazowac kamile to zglosimy sprawe do anislu i twoje konto zostanie usuniete,tak jak i wszystkie twoje posty.

czarna, ja mam motorole podobna (bez klapki tylko) i strasznie krotko bateria trzyma. moja sis ma v3 i w sumie nie narzeka, ale tez laduje co chwile.

Dzięki ślicznie

Kurde szukam i szukam i jak narazie jedyny który wpadł mi w oko. Praktycznie te modele w niczym się nie różnią tylko V3 ma małą pamięć (pisała Sa_raa) ale w V3i i V3x już można dołożycz kartę pamięci wiec nie było by problemu. Ale pierwsze słysze że słabo trzyma bateria:baffled: Nic jeszcze dla upewnienia pójde do sklepu/serwisu i pogadam z nimi

Roni szybko czarną herbatkę z cutrynką mocno słodką i do góry brzuchem. Gwarantuję że Blaneczka lub Olafek sie ożywi;-)

No rewelacyjnie że badania zrobione, ale cena:dry:

Aenye dzięki za dobre chęci, ale spokojnie, daję radę, a Ty wykorzystuj ile sie da czas na odpoczywanie, bo potem troszku ciężko. A ze mną lepiej:-)

Czarna no pewnie jak bedziesz u siostry to może jakis wspólny spacer w parku;-) bo lubisz spacerować:-)

Saraa trzymam kciuki za betkę. Oby pozytywna:tak:;-):happy2:

Kiciu Tobie życze z całego serca "zarażenia":happy2:. Mała plumeczka bedzie śliczna:-), ale czasowo kiedy chcesz oczywiście;-)

Czarna ja mam v3 i jestem muczo zadowolona:-)
jest cudny mały i bardzo go lubię, bateria trzyma mi ok 4/5 dni więc dla mnie dość długo. MMS i ogólnie pamięc ma za małą,a le tel mam do dzwonienia a nie do fot;-)

Ale Roni tel miałam w ręku i jest boski:-)

Te Pati sio sio!!!:wściekła/y:

Nie mam albumów dla żadnego z łosi:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry