reklama

mamusie grudniowe:)

7-hej Kamila często czytam twoje wypowiedzi na forum i nie mogę uwierzyć że ty takie rzeczy wypisujesz o swojej rodzinie i o rodzinie ojca twojego synka.. Czasami zastanawiam się czy ojciec twojego syna wie o tym. Bo to kpiny są. piszesz na cały świat ze nie potrzebnie go ochrzciliście
a jakby np za 20 lat on chciał wsiąść ślub kościelny i co będzie chrzczony wtedy chyba ze chcesz żeby on żył w taki sam sposób jak ty ze swoim lubym (wiesz o co chodzi) bez ślubu i wcześniejsze wydarzenia może mam napisać jakie??? czemu nie??? ty piszesz o swoich rodzicach a dziadkach małego tak jak i o rodzinie pana Macieja(taty małego) i ludzie wszystko wiedza to ja napisze o tobie i twoim związku jaki piękny jest teraz i jak powstał jak sadzisz o tym??? jak nie skończysz pisać o rodzinie takie rzeczy to czytelniczki i o tobie dużo rzeczy sie dowiedzą zgoda

kurcze wiem ze ja czasami sieje ferment, nie potrafie sie ugryzc w jezyk ale to jest chore, nie wiem co masz do Kamili ale to swietna dziewczyna, ale chyba dzoewczyny sie zgodza ze nikt nie chce tu czytac jakis chorych historii wydumanych przez obca osobe, ktora nie potrafi w kulturalny sposob zalatwiac swoich problemow, tylko pod przykrywka netu oczernia inna osobe, jak napisala Roni baj:sorry2::dry::baffled:

A my po spotkaniu Jacka klasy, ale byla biba wczoraj caly dzien przelezalam na kanapie, totalny rozpizdziaj w domu heh, ale czego sie nie robi dla ukochanego:-)

Roni ja tez mialam okresy ze mala slabiej czulam, no a 15 tygodniu to na pewno nic groznego

reklama
kate_less Dolnośląska Szkoła Wyższa specjalność Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna z nauczaniem j. ang na szczęście to już ostatni ropk bo z 2 szkrabów nie wiem jak dałabym sobie rade...

Kurcze zazdroszcze Ci, ze masz 2 córcie mi też siue tak marzy, ale przeczucie mam na synka :-)

ejo cosmolady:-D

dopisz sie do naszego kalendarza, tam masz wszystkie daty rocznice i takie tam

co do zbierania pamiatek po dzieciach, to ja jakas dziwna chyba jestem, testow nie mam, lbumow tez

mamy taki dla Hani(dostalismy) ale pusty jest:-p, jakos nie wiem czemu:confused:

moja Helen tez juz chodzi, ale za to zebow zero:-D

no nie chce zapeszac ale hanka dzis caly dzien na kibelek robi, tfu, tfu:cool2::cool2:

reklama
hehe - ja tak jak atol - nie zbieram testów, albumów nie prowadzę... Po prostu robię zdjęcia i filmuję młódź. I tyle;-)
cosmolady - witaj:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry