reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky - dobrze że dobrze. Na zażelaźnianie się polecam szpinak - ja np uwielbiam:tak:
Miłka - wow:cool2: to życzę udanej:cool2:
czarna - no to jutro będzie wiadomość nr 1;-)

baby - co z wami, kurna dziś?:baffled:

reklama
Hej Laski
Lucky buziaki dla Malitkiej i Dominisia a Ty sie witaminizuj kochana.
Czarna no czekamy na tescika jutro

U nas jakos leci. Mala ma katar i kiepsko sypia. wczoraj dopiero kolo 3 zasnela na dobre po czopku.
Ja sie czuje beznadziejnie. wszystkie zle dolegliwosci spotengowaly sie o wiele szybciej niz w pierwszej ciazy

ejo

ja dopiero sie uporalam z glonami, ufff

a T jeszcze nie ma, samolot sie spoznil, ale juz dzwonil ze wraca, takze pewnie zaraz znikne:cool2:

jutro jednak ide na ta mega wypas impreze, dzis bylam na zakupach, kreacja jest (zadna rewelacja, bo impreza w stylu lat 70, wiec nie moj styl raczej:-p), no i zobaczymy

przy okazji kupilam sobie kurtke wiosenna, wole nie sprawdzac stanu mojej kredytowki:dry:

Nie mam imprezy, nie mam kumpelek, nie mam spotkań, nie mam kredytówki, nie mam kasy, nie ma śniegu, mam @, mam wku rwa, mam dół, mam znowu 6 z przodu, mam fałde na brzuchu.
nara

obaliłam piwo lalalal i za raz leca po drugie lalalala :cool2:

ja też szukałam, czegoś na spotkanie z naszej kiełbasy, wszędzie mega w duper super przeceny a na wieszakach wielkie g ówno :dry: uparłam się, że chce se zakupić w kolorze turkusowym cwiterek i nie ma :no: nosz ku wa mac same swtery do kolan w cyklu witajta w tibilisy mamy tu minus w ciul :dry:

mam bronka, już drugiego, im ięcej piję tym większy dół i tym większa ta fałda.
A kumpelki z was kurna jak nie na bara bara to na imprezie.
i du pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry