Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agaton gratulacje, to szybko edukacja nocnikowa poszla
u mnie dopiero teraz Hanka zalapala o co chodzi, ale jeszcze na dwor boje sie ja puszczac bez pampka no i do spania jej zakladam tzn tylko na noc, bo w dzien spi bez
jak bedzie cieplej to juz bedzie wychodzic bez pampersa
sara tak to sa saszetki 4szt albo 12szt(po cenie to chyba masz 12szt), rozpuszczas sie to to, tyle, jak cos wiecej to z pracy ci moge napisac, bo w tej chwili nie pamietam, ale jutro mam wolne, wiec dopiero wc zwartek
Tak, Roni, no jestem okropna... bo nie mam czasu kasować twoich postów
przeglądać ileśdziesiąt tysięcy postów, co by skasować twoje posty
bo hrabiance się nie chce
a ma takie "widzimisię", że mam skasować i już /może jeszcze potupiesz nóżką, co?/
Aletka ma większe uprawnienia i kasuje to hurtowo
za co jej dziękuje:-)
A swoją drogą, to masz mozliwość skasowania WSZYSTKICH postów napisanych przez siebie
Hello,
taaa... dałam se na luz... na angielskim;-)
nonek - nie, dzięki, w sumie to ja bardzo chętnie, ale może twoim dziewczynkom będzie jeszcze ta maść potrzebna....
sa_raa - ojojoj.... życzę zdrówka, całuski dla małego. Wiem,co to za cholerstwo zapalenie oskrzeli.:-(
ponawiam pytanie roni dlaczego prosilas o kasowanie postow?
tylko z grudniowego watku, czy wszystkich?
nonek, powiem szczerze nie wiem czy dobre, ale wiem ze pedistrzy czesto to przepisuja, wiec mysle ze dziala
zreszta takich uodparniajacych jest malo ribomunyl, groprinosin, broncho vaxon, ale nie wiem jak z wiekiem dziecka przy tych innych, a ribomunyl przpeisuja takim maly glutom