reklama

mamusie grudniowe:)

aaa i Agaton trzymam kciuki za powodzenie diety

ja ostatnio przytylam i troszke nie fajnie jest, zapuscilam sie
nie jetsem gruba ale ten brzuch :-(
jaki macie obwod brzucha i wzrost/ prosze mi podac chce zbadac proporcje :)

reklama
ups Sugar chyba nie doczytałam, że rocznica u Was
no to ja życze jeszcze wielu taki przyjemnych świąt w miłości:tak:

czarna ja w ciąży też miałam nadżerke i to nic strasznego - zaleczą i zapomnisz:tak:

my po spacerku i Mapet śpi
teściwa zrobiła kluski na parze i się objadam;-):-p

czarna nie łam się ja też mam nadżerkę IIIgrupę to dopiero załamka jest. bedzie dobrze, pewnie ci globulki ginekolog przepisze.
sugar wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:)

Ditka dzieks :tak: mam nadzieje ze jakos rusze w koncu, musze sie solidnie zmotywowac i walczyc! u mnie najgorsze jest to ze jestem taka wysoka i to dodatkowo sprawia ze czuje sie wieeeelka, ogromna ;) z tymi dodatkowymi kilogramami, grrr...

Czarna nie boj sie i nie doluj, to nic zlego, wazne zebys nie zaniedbywala regularnych wizyt u gina, spox kochana :tak:

Aenye oczywiscie na foty czekamy, baaardzo cierpliwie, hehe ;)

Nieistotna dzieki ;) no ja wlasnie czuje sie taka zapuszczona mamuska, a nie mloda piekna mama ;)

Sugar gratulejszyns;) my z J mamy 3 rocznice 11 marca :) heh a Agatka 10 ma 2 urodizny, niezly mialam prezent na pierwsza rocznice co?? no ale szczesciara ze mnie ze trafilam na J

a Nonek zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka !!!!!!!!!!!!

hehehe - nieistotna - ;-)
z tą moją nadżerka jest tak,że ja chodze kontrolnie do gina co pól roku jak bozia kazała, albo częściej jak mam problem - nadżerkę mam cały czas, raz malutką (której po prostu gin każe nie ruszać), raz większą - którą leczę itp itp.
Po prostu mój gin powiedział, że generalnie nadżerkę się leczy (łącznie z metodami ostatecznymi - wypalanie itp) kiedy jest duża albo sprawia problemy (upławy, stany zapalne itp itp). Moja jest do obserwacji. I tak od 10 lat - nigdy nie udało jej się do końca wyleczyć, a nic się z nią nie dzieje, więc luzik;-)

ja raz mialam ale szybko sie z nia uporalam i tez git :)

Agaton to Ty po 3 mc zwiazku juz zaciazylas? :)
tez sie czuje zaniedbana
tez bardzo przytylam znow na buzi i ramionach i mnie to drazni
packam sie milionami kremow na poporawe wszystko i dupa
chyba bede musiala na poporawe nastroju na solke isc :)

Ja tez miałam nadzerke ale znikneła po ciąży:szok::szok::-D
Z tłuszczykiem tez sie zapuściłam ostatnio i chyba trza znow na diete przejsc fak
Spóźnione życzonka urodzinowe dla AgutkaP:zawstydzona/y: STO LAT

Wszystkiego naj z okazji rodzicy Sugar.

reklama
Ech, ja mialam nadzerke jak bylam nastolatka. Jakas pani lek wziela taki badyl, zrobila pssss..... i po nadzerce. Do dzis. To nic strasznego. Tak jak Ditka mowi 80% kobiet ma.
Ide umierac spowrotem do lozia...
Kate daj znac jak mala. No i jak tam po przyjezdzie siorki:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry