Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na of kors Akademię Medyczną. Normalnie tam powinni 3/4 tych lekarzy zwolnić, a tym co zostali obniżyć pensję o połowę i i tak za dużo by zostali. Pacjent - kawka u jednej koleżanki - drugi pacjent - kawka u drugiej - trzeci - znikam nie wiem ***** gdzie na godzinkę... ręce i nogi opadają. A ty siedź z głodnym, padającym ze zmęczenia dzieckiem (jeszcze nasz to luz, ludzie z niemowlakami, noworodkami, w jakimś kurna przeciągu, godzinami czekają, lekarze wszyscy się snują w te i we wte ze stetoskopami, nikt nie pracuje bo po co, kasa i tak leci... normalnie pokaż lekarzu co masz w garażu 

)

Of kors chcieliśmy w listopadzie umówić się na luty - nie nie, nie ma co się umawiać, bo te badanie to nie problem, zawsze są miejsca. No i tyle 

, to lepsze niż wypalanie, ale jest jeszcze coś lepszego robią to chyba laserem nie zostawia żadnych blizn, i naprawdę nie panikuj moja koleżanka miała cyt III przy nadżerce i jest ok tylko trzeba leczyć
nie wiadomo dlaczego, a tak ogólnie po ciąży to bolą mnie stawy, i mam jakieś krostki na nogach
ale jak mam iść do lekarza to mi się coś robi przecież to wszystko działa z łaski na uciechę, chciała bym żeby w Radomiu było tak jak w W-Wa jest prywatne centrum np Lim płacę dodatkowe składki co miesiąc i nie mam problemu z wizytą u lekarza i tu wyrazy współczucia dla Kasi