reklama

mamusie grudniowe:)

no jestem w szoku
zaczela okres niemowlaka :rofl2:

zapraszam
mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory zaopatruje ministerstwo spraw zagranicznych w wina
i mamy wina ktore w sklepie kosztuja ok 100 po 20 zeta hehe
generalnie za skrzyneczke z 10 winami zaplacilismy ostatnio 250 zeta :-p
a wszystko po prostu mistrzowe

ilona wpadaj do mnie

jeszcze tylko jakos palic mi sie chce :sorry:
taki jakis cienias by sie przydal cygaretkowy

reklama
e tam daleko
wsiadasz w jakis ekspres i jestes
a w wekend idziemy na jakies gej party
ja juz w pt ustawilam sie z moja szalona kumpela ktora wyrywa pol miasta a nast sobota faktyczne gej party z moim przyjacielem i jego nowym doktorkiem

stary ma dyzur w chacie;-)

joł!

ja dzis caly dzien na zakupach w jednej galerii :-D ale wreszcie moge powiedziec, ze bylam w kazdym jej zakamarku, hehehehe. w sumie kupilam niewiele, a czasu ohoho stracilam. niestety, Fiolek nic specjalnego na chrzest nie ubierze, bo nie ma nic zupelnie fajnego, fakkkkk... mam w domu koszule, ale same niebieskie, chcialam jakas biala kamizelke/blezerek/marynarke i nic, gggg. no i kupilam w koncu biala koszule ze stojka, za cale 15zl, do tego zalozy spodnie z roczku (krotkie, jasnobrazowe, na szelkach) i juz. jakas brazowa tasiemka na szyje w kokardke, biale rajstopki i jakies brazowe buciki musze skombinowac. i wsio.
sobie jakies przecenione tunikowate cudo zakupie, dzis wszystko przebrane. w sumie tanio mnie wyjdzie ta impreza, hehe ;-)

a na jutro mamy fajny pomysl, mlodego odstawimy moim rodzicom, co juz sie ciesza, i wieczor z kolacja przy swieca + gra w seksualne kosci, hehe ;-) i filmik z vod, zyc nie umierac ;-)
az jutro sobie troche piwka zapodam, a co! niech i Maks ma cos z zycia ;-)

buziam mocno..

Cześć kobitki ja dzisiaj z samego ranka bo potem chyba czasu nie będę mieć.... no i
KICIA STO LAT z okazji urodzinek spełnienia marzeń i wielu wrażeń w życiu!!!
a tak swoją drogą mam koleżankę też Marta i data urodzin ta sama:tak::laugh2:;-), ciekawe czy charakterek ten sam:-D
MOJE WALENTYMKI
WSZYSTKIEGO DOBREGO BUZIAKI DLA WAS:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Aenye - mam taki garniturek czarny 86 rozmiar HMowy jakby ci się zmieścił Filip to chętnie pożyczę ci na chrzest jak masz ochotę :tak:

Sugar, moze to bunt 3 miesięczniaka :-D

Czarna, ciesze się że już lepiej z małą :tak:

My w kwietniu 7 lat razem mieszkania razem hehe - kiedy to minęło....:szok:

Kiciu - wielkie 100 lat, spełnienia wszystkich marzeń, kochana!!! :-)

uoj, ale mam zaległości życzeniowych...;-)
sugar - mało, niemało, ale jaki już dorobek;-) - wszystkiego naj z okazji rocznicy:tak:
Agutek, Kicia - sto lat, dużo kasy, zdrowia, kasy, szczęscia, kasy, pogody ducha i co ja to jeszcze chciałam wam życzyć....hmmm... aaa - kasy!:tak::tak:

A tak w ogóle to dla was wszystkich tak bezczelnie lesbijsko z deka z okazji dzisiejszego ,,świeta" I LOVE YOU od Pierwszej Żmiji BB-nacji:cool2::

I załacznik - w Lublinie świętujemy dopiero za dwa dni:cool2::cool2::cool2:

czesc fofane!! wsiego naj naj sercowszego w ten milutki dzionek :-)

kasia_z
- ooo, 86 bylby pewnie ok! co prawda juz sie zdecydowalismy ubrac go tak, jak mowilam, ale przegadam sprawe z mama i jak cos to sie odezwe :-) dzieki wielkie :-D

Dita
, super sprawa z ta data :-D :-D :-D

Kicia
, wszystkiego naj naj naj! i czego sobie tylko zamarzysz... :-)

reklama
witam Was z rana moje WALENTYNKI:-D
życzę miłego, miłosnego i cudownego dnia!!!

KICIU Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!!!!

pS. Dita Tobie za dwa dni złoże życzenia:-D;-):-p:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry