reklama

mamusie grudniowe:)

laski, ja dopiero bede mykac do szpitala. czekalam na mojego lekarza, az skonczy szkolenie, zeby sie z nim skonsultowac. mam jechac czym predzej i pewnie tam zostane :-( na dzien lub dwa, mam nadzieje, zeby zrobili badania rozne, bo sobie sama z tym nie poradze. antybiotyk jakis bede musiala pewnie dostac :-(

ogolnie mam dola, ale wierze, ze mi tam pomoga, bo zdycham :-(

buziam i trzymajcie kciuki!

reklama
Aenye - trzymam kciuki biedactwo... :no: współczuję strasznie :-(

Atol - u mnie pediatra mówi, że jak ma powyżej roku to 1/4 aviomarinu mozna dać okazyjnie jak nic innego nie pomaga. Mój gin też wierzy że można okazyjnie 1/2 tabl. w ciąży jak się dużo rzyga w I trymestrze, więc chyba nie ma jakichś wielkich ubocznych efektów.

Ja ogólnie jakoś nie mam siły - zrobiłam wyniki badań dziś (błogosławiona Invicta otwarta w sobotę) - Alat 98 czyli ponad 3 razy norma. Reszta około normy, nie najgorzej. Raczej jednak swędzi od wątroby a nie od zmiany płynu do kąpieli ;)
Przeszłam na mycie się chamskim mydłem w kostce i nie jest na razie bardzo strasznie. Nawet w nocy pospałam. Ale ogólnie jakaś padnięta jestem i nie mam siły pisać. W pn do lekarza o 15, pewnie dostanę jakieś tablety i będzie lepiej. :happy2:

Luckymama - strasznie się cieszę że Mała Mi ok i ty ok :-) Kamień z serca :-)

Wszystkich zagluconych pozdrawiam i życzę zdrówka. U Piotrulka też mały kataros, ale taki bezbarwny i mu nie przeszkadza (śpi w nocy) więc chyba nic groźnego. Ja już zdrowieję z mojego przeziębienia więc git.

Dziś byliśmy obciąć kudły - dziwny taki łysowaty :-D Piotrul wielka rozpacz i w końcu pani strzygła go jak wspinał się mamie na głowę, musiał być zintegrowany. Of kors mama zyskała na płaszczu dodatkową warstwę futra :dry: No ale jest obcięty w miarę , spokój na kilka miesięcy. :happy2: Bo mu już każdy kudeł w inną sterczał stronę :-D

Witam wszystkich serdecznie :)

DAwno mnie tu nie było i z pewnością mnie nie pamiętacie.
Wpadłam zobaczyć jak się ma "mój wątek", którym stworzyłam wiele zamieszania. Pisałam kiedyś do moderki by go usunęła i jak widzę w końcu ktoś to uczynił :)
ZAtem nie będę już więcej mieszać ;)

pozdrawiam Wszystkie dzieciaczki i ich mamusie :)

hej hej

kasia dzieki z tym aviomarinem, bo masakryczna ta choroba lokomocyjna i wieczne straty:baffled:

ale u mnie cisza i spkoj

Helen juz spi

ostatnie wiadomosci z frontu

T Hance zalozyl narty na nogi i ta po prostu zaczela zjezdzac z gorki, zero stresu, ale mam sportowca w domu:-D

agaton dzieki za zyczonka, faktycznie to juz 2i pol roku, ale czas leci

Witam i ja
Atol dzięki za odpowiedz, niestety stoja dłuzej nic 2 miechy, więc poczekam i w pon zadzwonie po recepte:tak:

Lucky super że z malutką wsio ok.

Aeyne bidulko trzymam kciuki aby dobrze i szybko się skończyło.

Dla chorowitków dużo zdrówka.

U nas malutka hmmm oczka już w miare lepsze, kaszel nadal jest do tego pojawił się katar taki wodnisty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziś miała temp. Nie wiem czy organizm zaczyna walczyć, czy poprostu się pogarsza:wściekła/y: Tylko się powiesic. Nic poczekam na przebieg wydarzeń ale licze że wkońcu będzie lepiej.

A to taka szokująca moja piątkowa wiadomość.
dsc01154uk0.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry