Aenye - trzymam kciuki biedactwo...

współczuję strasznie :-(
Atol - u mnie pediatra mówi, że jak ma powyżej roku to 1/4 aviomarinu mozna dać okazyjnie jak nic innego nie pomaga. Mój gin też wierzy że można okazyjnie 1/2 tabl. w ciąży jak się dużo rzyga w I trymestrze, więc chyba nie ma jakichś wielkich ubocznych efektów.
Ja ogólnie jakoś nie mam siły - zrobiłam wyniki badań dziś (błogosławiona Invicta otwarta w sobotę) - Alat 98 czyli ponad 3 razy norma. Reszta około normy, nie najgorzej. Raczej jednak swędzi od wątroby a nie od zmiany płynu do kąpieli

Przeszłam na mycie się chamskim mydłem w kostce i nie jest na razie bardzo strasznie. Nawet w nocy pospałam. Ale ogólnie jakaś padnięta jestem i nie mam siły pisać. W pn do lekarza o 15, pewnie dostanę jakieś tablety i będzie lepiej.
Luckymama - strasznie się cieszę że Mała Mi ok i ty ok :-) Kamień z serca :-)
Wszystkich zagluconych pozdrawiam i życzę zdrówka. U Piotrulka też mały kataros, ale taki bezbarwny i mu nie przeszkadza (śpi w nocy) więc chyba nic groźnego. Ja już zdrowieję z mojego przeziębienia więc git.
Dziś byliśmy obciąć kudły - dziwny taki łysowaty

Piotrul wielka rozpacz i w końcu pani strzygła go jak wspinał się mamie na głowę, musiał być zintegrowany. Of kors mama zyskała na płaszczu dodatkową warstwę futra

No ale jest obcięty w miarę , spokój na kilka miesięcy.

Bo mu już każdy kudeł w inną sterczał stronę