Czarna moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!
Aenye dobrze, ze wsio ok. Faktem jest, ze pierwszy raz spotykam sie z alergia na gencjane. Szok. Mam nadzieje, ze szynko minie. A kanapa rzecz nabyta.;-)Masz okazje na zakup jakiejs ladnej kapy, zaraz sie tez nastroj poprawi.
Atol Super masz coreczke. Juz bedzie smigac na nartach. Rewelacja.
A ja mam dzis juz nie siodmy, ale 700ny poziom wkurf. Moj maz mnie doprowadzil do szewskiej pasji. Chyba z m-c sie do niego nie odezwe. Normalnie ci faceci sa nienormalni, nieodpowiedzialni` i juz mi brak slow. Szlag mnie trafi. Poprosilam grzecznie tego palanta przeszlo tydzien temu, aby wyslal mi przesylke. Dzis sie go pytam przy okazji gdzie ma awizo. A ten do mnie jakie awizo? Wtedy juz myslalam, ze mi zylka peknie. Wiec mu jeszcze spokojnie odpowiadam, ze dalam mu list do wyslania. A on mi na to, ze zapomnial. Caly czas wozi koperte w aucie i w ogole. Ze zamyka numer. Nosz jak takiego nie zdzielic w leb. Wez normalnie popros go o cos. Nie, normalnie nie moge tego przezyc i musialam sie wygadac. Sorki. A ciebie Ditus przepraszam najbardziej. W poniedzialek w zebach sama zaniose. Ide sie napic piwa i spac.