reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar - moze ząb kolejny?;-)

ja moe glonisko właśnie telepię nogą w wózku, zaraz będzie odłożenie do łóżeczka próba nr 1;-)

a w ogóle to brak mi tu kate, nuda bez niej, ale zazdroszczę, byłam kiedyś w Polanicy jako 6-letni glon w sanatorium. Pięknie tam jest.

A co z waszą resztą ???... reszta się zaszyła w domowych pieleszach, ja tylko żłopię co popadnie, ech, moje życie bezmagnezowe;-)

A właśnie zeżarłam 10 dag migdałów - podobno źródło naturalnego magnezu the best.
Zobaczymy.

hehehehe, taki dzbanuszek do picia. Ja mieszkalam kolo Szczawna Zdroju. Tam tez sie pije z takowych. Jako dziecko to sobie nawet zbieralam takie rozne wynalazki do picia. Bardzo mi sie to podobalo, hehehe.

A w ogole to otworzylam nastepne pyfko, rodzina spi cala pokotem. Tylko ja na strazy. A jutro o 6.30 pobudka. ( Buuuu, nie ma takiej godziny).

a ja sie witam

dzis pobudka 7:10, wiec nie jest zle, zreszta juz jakos sama sie budze w okolicach 7:-D

juz nie wieje chyba dzis, moze jakis spacerek sie uda

i ja sie witam

CZARNA WIELKIE GRATULACJE!!!! Bardzo sie ciesze.

U nas noc do dupy zreszta jak ostatni miesiac. Mala sie budzi z niewiadomego powodu, ale na pewno nie zeby. Mnie cholera strzela bo co sie ja obudze to musze isc siku. a juz po kolejnej pobudce jestem glodna i tak naokraglo.

Aenye duzo wypoczywania z dupskiej do gory zycze.

Sugar no moze jakis zabek.

Dita pozdrow Kate i rodzinke

A tak wogole to od kiedy nasze dzidziole maja zle sny???

Buziam

pingwienk moja Hanka miala taki okres ze budzila sie z mega krzykiem i w ogole nie reagowala na nic, pisalam tu o tym, nie pamietam dokladnie kiedy to sie zaczelo, wyczytalam ze to tzw nocne przerazenie, bo dokladnie miala takie objawy, po jakims czasie przeszlo

wklejam linka Zaburzenia snu u dzieci � maluchy.pl

tak mysle ze to chyba juz bylo po urodzeniu helen, bo tak laczylam to troche z nowa sytuacja dla niej

ale Mercedes sie budzi z placzem ?

No właśnie moze dziś zdjęć mu narobię w nowej fryzurze, Nieistotna :tak: Na razie jakoś nie zdążyłam jeszcze :zawstydzona/y: Mam mega lenia ...

Pingwinek, ja mam to samo, w końcu ustaliliśmy że w nocy wstaje Darek, bo ja ciągle właśnie siku,jeść i nie mogłam się wyspać. A tak on wstaje a ja nawet się nie budzę i jest w miarę ok. U nas też się budzi. W sumie sam zasypia, ale D. woli poleźć go pogłaskać 2 sek i wtedy zasypia już od razu, a tak drze się 5 minut.

Czarna - przeogromne gratulacje !!!!! :-):-):-):-):-)

reklama
:-)Witam laseczki
Co tu zagladam po długiej nie obecnosci to wirus sie rozszeza :-D:-D Czarna moje wielkie gratulacje super wiadomosci :-)

Aenya tobie współczuje tych dolegliwosci dobrze ze to nic powaznego i ze mniej juz boli

Pingwinku wspołczuje nie przespanych nocek u nas to samo niestety a ja mega niewyspana chodze od miesiaca

atol jak tam czas tylko z jednym dzieckiem mija? cisza spokój :-)

Lucky super ze z Mi wszystko dobrez

I juz nie pamietam co miałam pisac mam skleroze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry