• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Agutka - ja daje ambrohexal, ale nie wiem, czy on przypadkiem nie jest na receptę... I nie można go podawać później niż o 18

A lekarka jeszcze polecała tussipini, nawet mówiła,że inhalacje można z niego robić.

reklama
hehe, laski ;-) to do lucky i Dity ;-) przeca ja specjalnie tak pisze, zeby smieszniej bylo. trudno, zebym sama miala nad tym plakac, albo i wam kazac sie uzalac nade mna :-D hehe.
a chlop jak to on, przylazl i sie lasil. pogadalismy, wygarnelismy sobie nawzajem i git. uff. obylo sie bez cichych dni, hehe. powiedzial, ze to dla niego zaden problem i ze bedzie lazil do niego, jak uslyszy, szczegolnie, jesli nie bedzie spal. no zobaczymy :cool2:
ale mam jasno formulowac zadania :cool2: to tez prawda. i na pewno, gdy sie mlody nr 2 urodzi to sformuluje jedno podstawowe. wstajemy po rowno :-D

sugar, tez zazdroszcze umiejetnosci ripostowania. a tobie to tak automatycznie przychodzi, czy po fakcie? mi zawsze po 15min. strasznie mnie to wkurza. za goraca krew, az sie mozg lasuje z tych emocji.. grrrrr.

slonce za oknem mam :-) fajnie! i moze sie dzis dorobie karniszy :cool2: WRESZCIE! mamy je kupione juz jakis miesiac :sorry2: jak wszystko u nas, musza dojrzec do zawisniecia nad oknem :dry:

dobra laski bo sie zawstydzilam :cool2:

bylam z malolata u ortopedy- wsio slicznie
tylko zaczyna mi kaslac :dry:
cos czuje ze szpital mi sie w domu zrobi
mlody, ja zaglutowana i jeszcze elula
grrrr

lucky widzisz jak szybko zlecialo ;-)
i juz jestescie w 5!!!

no i dawaj znaki jak sie czujesz

ja wit C dodawalam w kropelkach do soku

gratki dla zęba Natki i wspolczucia dla kaskadera Filipa :)

Dita jak narazie to plany, w zycie wprowadze jak dorwe sie do gotowki
na razie pyknelam sobie boskie okulary, wlasciwie M. mi sponsornął na Dzien Kobiet
a wybralam drogie ehhehe 100zl
1044xuo.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry