reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

no to jestem... ogarnęłam troszkę papierzysków w pracy:baffled: i mam troszkę czasu..
no więc jak z małą.... myślałam że będzie lepiej, ale nic z tego znowu prawie całą noc przespała w foteliku samochodowym, rano miała odbity pas na pleckach no cóż najwidoczniej żle go ułożyłam, dzisiaj rano przyszedł lekarz na wizytę i powiedział że jak gorzej nie będzie to obędzie się bez antybiotyku, bo na szybką poprawę to nie ma co liczyć:confused:kaszel krtaniowy ....niepodobał mu się no i powiedział że taki syropek wykrztuśny to tylko jeden dzień maluchowi dawać powinnam bo jak dłużej to za dużo wydzieliny i może dlatego bardziej zaczęła kasłać, a ja dawałam pt, so nd :szok:kazał odstawić dawać Zyrtec i jak bez gorączki to na noc Luminal, jak gorączka będzie to Paracetamol, mam dzwonić jutro rano powiedzieć jak ona się czuje po nocy i w tedy zadecyduje o antybiotyku.......:-(
no właśnie ..... Ciekawe jak u sugar dzieciaczki???
czarna a jak ty się czujesz.... żadnych ciążowych dolegliwości, ja z Twoich postów wyczuwam jakiś przypływ energii :tak:
aenye...... no coś Ty...... nie za dużo byś chciała zrobić "robota nie zając......" i jak by to powiedziaa moja koleżanka "robota to głupota....picie to jest życie" no w Twoim przypadku w grę wchodzi ta antonówka:tak:, a co do D to ja raczej myślę że to Twój podświadomy stres ....a to nie zrobione ....to nie kupione.....tu pojechać .....tam załatwić - ponowne wicie gniazda Ty na 5 a D na luzie , Ty na gaz a silnik ni huhu ......i tu powstaje krótkie spięcie całkiem nie potrzebne w Twoim stanie;-), wiem łatwo mówić... a praktyka całkiem co innego.......ja też bym chciała zeby mój S robił to co ja mówię ale niestety......my z Wenus oni z Marsa ..... zielone ludziki horera:dry:

Dita szkoda że tej kełbaski świeżutkiej tak mało zjadłaś....zawsze była jakaś szansa na dobry atak..... przed Świętami byłoby po wszystkim;-)- nie no żartuję źle Ci nie życzę.....lepiej planowany zabieg:tak:

a co do ubranek maluszków to ja zawsze prałam ze wszystkimi innymi rzeczami oprócz naszych majtochów i skarpeciochów, najpierw w Lovelli, a potem ..i tak do dnia dzisiejszego Persil Sensitiw kolor i biały proszek 2 razy płukanie a jak mniej w bębnie to tylko raz.......kurcze na to nie wpadłam żeby proszek do bębna bezpośrednio to dozownik będzie czysty, obecnie non stop brudny ja go wyczyszczę a on znowu po kilku praniach beeeeeeee

a jak jesteśmy przy łazience to powiem Wam jaka jestem genialna ....użyłam do kamienia na baterii na wannie różowego Domestosu ... kamienia zero , a bateria do wymiany przebarwiła się:szok:

reklama
Może wieczorem zrobię jakieś foty brzucha ;-)

Ale mi się nie chce leźć na wykład... mam 50 slajdów do omówienia, a wszystko jakoś jak dla mnie od dupy strony. Biedni studenci hehe ;-)

Agutka, współczuję chorób, u mnie na razie brak, ale mi w pracy łażą wszyscy kurna chorzy i nie wiem ile to zdrowie potrwa :dry:

Co do armatury, to używam tylko HG, bo już odbarwiłam w życiu z 10 kranów różnymi takimi i dzięki bardzo :dry:

kochane dziewuszki, dziekuje wam bardzo..! nie wiem, nie lubie takiego 'nieogarniecia', a ono ciagle mnie otacza.. i szlag mmnie trafia.. ja lubie tak jak czarna mowila, na ostatni guzik miec wszystko zapiete.. a tu sie nie zanosi :-(
a najbardziej mnie meczy szkola, jesu chryste, naprawde.. to przez te moje chore ambicje zawsze, zawsze sobie jakis plan zapodam i jak nie moge go zrealizowac to mnie trafia.. matko..

do armatury to ja z czystym sumieniem polecam cillit bang z pomaranczowym psikaczem - REWELACJA! zero kamienia, zero brudu.. w ogole wszystko tym i po 15sek lsni jak zloto! :-) a reszte plynem do mycia okien jakims z alkoholem lub do szyb samochodowych, zalezy, co mam :-D przecieram papierem toaletowym lub recznikiem papierowym i juz, pozamiatane i blyszczy ;-)
tylko do kibla wlewam cillit kamien i rdza :-) wszystko doczyszcza bez najmniejszego wysilku :-)

producent różnych gadżetów do czyszczenia syfu - tu stronka

Ja dostałam jakieś tej firmy żele/pianki w gratisie do wanny i są bardzo wydajne i super czyszczą :tak: Sprzedają w sklepach z wanną na pewno, a piszą że też w Castoramie

Agutku u mnie ciąże jakieś takie bezobjawowe:))) tylko ze ze wzgledu ze to juz 4 moja ciąża ,to mój organizm juz troszku inaczej reaguje. Tzn czesciej mnie podbrzusze boli i juz czasami zaczynam miednice odczuwac:baffled:. A tak to ok boki życ nie umierać. Dla mnie najgorszy jest ostatni trymest ino najmniej komfortowy:cool2:

Odnosnie chorób wyobrazcie sobie u mojej Niki w klasie na 20-stu dzieci tylko 5-ro było w szkole:szok:. Normalnie niebyło od kogo lekcji wziąść.Szok w trampkach.
Tyle osób dookoła choruje i to przewlekle po kilka tyg ze aż trudno uwieżyć.
GDZIE PRAWDZIWA WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aeyne
reszte plynem do mycia okien jakims z alkoholem lub do szyb samochodowych, zalezy, co mam :-D przecieram papierem toaletowym lub recznikiem papierowym i juz, pozamiatane i blyszczy ;-)
hehe ja też tak robie. Najlepszy i najszybszy sposób:tak:

Hmmmm co do prania oczywiście znów bede wyrodna bo ja od samego poczatku dzieciaczką prałam w naszych proszkach "Wizir" tylko 2xpłukałam i na poczatku dzidziusiowy płyn do płukania. Ale przez krótki okrest, później sensitiv;-)

A my dziś idziemy oglądać mieszkanko:szok::szok::szok: Ciekawe ile sie ma rzeczywistosc do fotek:confused:

reklama
czarna - czwarta ciąża?

Ja dziś miałam do dentysty na 21.30 wizytę, ale po dniu sprzątania padłam, po prostu nie jestem w stanie już nigdzie jechać, wysłałam Andrzeja zamiast mnie;-)
I niech mnie umówi na inny dzień na bardziej ludzką godzinę:dry:

Do góry