reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate trzymam kciuki.

A ten tatoo mi sie strasznie podoba
345if55.jpg

maja ...a pokaż jaki masz..... , moja koleżanka ma ślicznego motylka na piersi tak z boku pomiędzy piersiami jak spory dekold to widać a jak mały to nie, tak mi się podoba chce pokazać to widać a jak nie to nie.
Ten co wstawiłaś podoba mi się - fajny tylko za duży jak dla mnie.
a co do tego "stara" to może masz rację ....kolczyk na języku zdecydowanie nie, kolczyk w pępku tak - tylko żeby brzuch był mniejszy żeby go można było wyeksponować;-);-);-)

Kasia moja mała zaraziła się właśnie od koleżanki synka.....ona wiedziała że on pokasłuje a mimo to przyszła do nas:wściekła/y:

Nie no my osobników chorych to delegujemy z domu, akurat oni zdrowi i choroba mało zaraźliwa generalnie bo tylko młoda chora i w sumie to już zdrowa niby, ale ja tam wiem, że wirusy na ubraniu i butach to się nieźle przenoszą ;-)
No brat będzie z pracy jechał więc dużo nie przyniesie, mama pojedzie się przebrać, więc luz. Młodej nie będzie.

Z drugiej strony jakoś młodego nie izolujemy, bardziej mnie po ostatnich akcjach kataro-wątrobowych. Bo młody to nawet dobrze jak się postyka z zarazkiem, a ja nie chcę znowu miesiąc zdychać ;-)
Co do kolczyków to brat i bratowa mają w jęzorze :tak: Jakoś tak nie narzekali nigdy że coś nie teges, nic im się nie paprało. Ja to jestem anty kolczyk i anty tatu więc się nie wypowiem, jakoś mnie nie jara. ;-) Maja, miłego noszenia :-)

Zajefajny jest tylko trza mieć ciałko aby takowy nosić. Mi sie tez marzy ale jakiś malutki wlasnie gdzies w okolicach piersi (tak jak agutki kumpelka) lub na łopatce.
Moze na 30 sobie zapodam:rofl2:

kate siedza w doma i wybieram zaległy urlop :tak:
Maja tatuaż bosskiii ale jak już ktoś zauważył trza jeszcze ciała aby go wyeksponować bo u mnie na faldach byłby z leksza pochowany :-p

ja też myślałam o jakimś ale nie wiem gdzie i w sumie co... i już tak myślę od kilku lat :dry:

reklama
Hej. Nie byłam dzis u fryzjera... małam spięcie z mężem a potem to już mi sie odechciało:-( może jutro pojdę.
Miałam dzis rozmowę kwalifikacyjną w mediaexpert ale nie zgodziłam się ponieważ nie wiadomo czy pracowałabym w Iławie a po drugie wysyłają na miesięczne szkolenia w polske.. szok.
tak wiec znowu zonk:dry:

może ten maj mnie wybawi (bi-es)

maja fajny tatuaż

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry