reklama

mamusie grudniowe:)

czarna79 yo na pewno w koncu trafi mi się coś dla mnie:sorry2: w maju przyjmują do bi-es, papiery juz złożyłam miesiąc temu. Czekam na tel heh:wściekła/y::-D

miałam dziś ogóle huu*** dzień.
blabla blaaa
ide się poseksić z mężem:cool2:

dobranoc!

reklama
Kate - super. Czyli jednak ropomacicze (fuuuj) - własnie to co podejrzewałam - kurde,suka- mama Sticza właśnie tez miała:dry::dry::dry:Oj, wiem, co to za zagrozenie dla psa....:-(Dobrze że wszystko ok.:tak::tak::tak::tak:

Sara fajnie że już po, a cieknąć będzie miałam co innego zamrażane tragedia tak leciało;-)
Katewyściskaj psinkę ode mnie, dzielna kobieta;-)
Dita klient the best - ciekawe... on może tak specjalnie bo słyszał że z BP to można coś wycisnąć w ramach reklamacji, u mojej bratowej facet starał się o odszkodowanie bo mamusia miała zawał w Egipcie podczas pływania po rafie, kobieta chora na serce i ciśnienie pojechała tam na urlop w Lipcu - nic dodać nic ująć:happy:
Kinganarobiłaś mi ochoty....w sobotę chyba też pójdę coś zrobić z włosami mam ochotę na balejage ale boję się odrostów:-(

a odnośnie komentarzy do tatu i kolczyków.....fajnie że nie tylko ja mam fałdy i rozstępy;-);-);-)

aenye lekarz chyba ma rację, u nas Alicja z tego co piszesz była w gorszym stanie niż Fifi i ten nasz powiedział że nie dawał by leków gdyby nie święta bał się że może być gorzej a w święta jak to w święta z nikąd pomocy.... może to jakiś wirus

No ja pierdziele, komp mi sie dzis zupelnie wysypal. Mysialam wszystko formatowac, polowa moich materialow poszla sie pipipipipipipipipip. Co za dzien. Dopiero wszystko uruchomilam.
Kolo oczywiscie spieprzylam. Zostal mi tydzien zaliczeniowy, ku rwa jego mac w dupe kopana ( sorki, to nie ten watek)
Kate a macie fartuch dla niej? Nie musialaby sie meczyc w kagancu. Mozna kupic u weterynarzy lub jak ja poprostu uszyc. Chroni rane przed wylizaniem szwow. Dobrze, ze szybko zareagowalas. I ze wszystko sie dobrze skonczylo. Zobaczysz jak szybko bedzie dochodzic do siebie. Tylko teraz duzo pic jej dawajcie.
Dita normalnie niektorzy klienci sa wyrabani z butow. Pozazdroscic facetowi bezczelnosci i wyobrazni. Pewnie myslal, ze Luwr bedzie sam ogladal, a pilot bedzie mowil do niego drukowanymi literami. O zarciu nie wspomne.
Sa_raa co to za zabieg? Po co i w ogole? Bo jakos mi umknelo.
Ja spadam w koncu spac.
Moj stary jutro wyjezdza do tych Plotek nieszczesnych i dwa dni walcze z dziewczynkami sama. Przedszkole i te sprawy. Szkoda gadac. Nie wyspie sie jutro niestety.
Spijcie kofane, kolorowych snow zycze!

Hej z rana!

U mnie demon dziś wstał o 5 rano :baffled: A my wieczorem oglądać brata do 22, a potem jeszcze pewnie gdzieś z nimi pójdziemy więc zasnę w locie. A jutro rano pobudka budzik-demon :baffled:

czesc kobity!
my dziś spaliśmy aż do 9!!:-) bomba normalnie
zjedlismy sniadanko i zaraz ruszamy na spacer bo ślicznie słonko świeci:-)
Miłego dnia!!

Kuzwa jezyk zajmyje mi cala buzie a nawet wiecej:) Myslalam ze jakos mi to znieczula do przebijania a tu nic..na zywca bo pani powiedziala ze niebezpiecznie jest zamrazac.

Fotke tatoo poszukam albo ktos mi pyknie nowa...sama nie dam rady bo na lopatce mam:)

Kate super ze z pieskiem ok.

Dita hehe sa ludzie i...

Kurcze ja wlasnie zdalam sobie sprawe ze mam prawko 10 lat:szok:...kiedy o zlecialo????????

kochane!

u nas juz ok :-D mlody nawet ladnie spal, znaczy w porownaniu do wczoraj :rofl2: byly ze 4 czy 5 pobudek, ale uspokajal sie latwo, raz tylko zaczal strasznie plakac i ledwo go uspokoilam.
ale pobudka o 6.20 (no bo i poszedl spac o 19 :sorry2:). masakren. dzis dwa razy na drzemke go poloze, bo przeciez nie wydole tak wstawac.
a co najlepsze, dzis bez goraczki! moj kochany lekarz cud normalnie :-) kazal dac jednoczesnie eferalgan w dupke i ibufen do dzioba :-) zadzialalo!!! jak reka odjal, cala noc bez goraczki i dzis super humorek :-) nawet sie jedzenia domagal, w malej ilosci, ale zawsze cos!

czarna79
- to faktycznie moze i zab (plus okropny katar).. dzisiaj mu patrze w paszcze i ten, co sie wyrzyna juz z miesiac, a co od tygodnia czerwony, spuchniety, a ostatnio i zolty jakis (?), dzis wiele lepiej wyglada! to moze i to bylo jakies zapalenie dziwne..

Agatka, zgadzam sie, sama wlasnie watpliwosci mialam, bo w koncu sama goraczka moze o tysiacu rzeczy swiadczyc i najlepiej dobrze poobserwowac, niz od razu jakis lek konkretny dawac. co innego, jak juz dlugo trwa. ale uff :-) przeszlo :-)

za to ja zagilowana, zatoki mnie napieprzaja, gardlo boli i sama czuje, ze mam lekka goraczke lub stan przedgoraczkowy. ehhhh. do tego leb mi peka. trudno :-) jak patrze na rozchichotanego gnoma to mi lepiej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry