reklama

mamusie grudniowe:)

8 posilkow to moj zjada w miesiac
3 dzien znow nic nie je, odruch wymiotny ma, ale na slodycza czy krakersa to juz nie :baffled: bo trafilo mu sie wczoraj szczesciarzowi ze dostal,
zyje dzis i wczoraj 200ml mleka i bobofrut

reklama
ejo

cos dla nas zobaczcie;-) piekna mamusia

aenye no to nie bierz antybiotyku jak masz po nim takie jazdy, sinupret, rutino, paracetamol przy temp, duzo pij, to wazne, no sama nie wiem:dry:

u nas jakos pogoda sie wyklarowala, dziewczyny na spacerze z dziadkami, a ja dzis mam wolne to jestem w szale sprzatania:blink:

atol, no nie wezme, mam nadzieje, ze nie bede w ogole chora. co za syf. juz nie pamietam kiedy bylismy wszyscy zupelnie zdrowi.
i jeszcze mnie wk..wia katar, co go mam od ponad miesiaca. fak.

a, w ogole to sie nie pochwalilam, ze u nas wczoraj znowu sypalo bialym gownem. prawie po kostki bylo. ale dzis juz szarzyzna i mam nadzieje, ze nie wroci. grrrrrrrrrrrr. ja juz chce slonce i cieplo!!!!!!!

aenye - a inhalator macie? Bo to naprawdę działa:tak: i duuuużo wit c:tak:
atol - fajny artykuł;-)
kasia-z -co do banków to wy to w ogóle tzw ,,trudny klient" jesteście. Bez żadnej obrazy oczywiście ja was kocham, ale z doświadczenia wiem, że prawnicy i pracownicy naukowi to najgorszy rodzaj klienta:cool2:. Żadnego kitu nie da sobie wcisnąć(kurna,no...), każdą umowę przeczyta (hehe), do wszystkiego się przyczepi;-) Oczywiście z całym szacunkiem - i jeszcze jedno - bardzo dobrze mieć was za przyjaciół!!!:tak::tak::tak:Ogromniasta buźka dla waszej czwórki:tak:
Kinga - wszystkiego najlepszego dla męża!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

...i na ns zapraszam;-)

pekao bp i sa to dla mnie najwieksza komunistyczna sciema z systemem rodem z pocz lat 70
amen

ja dzisiaj bylam znowu na chustowym spotkaniu czarownic u dominikanow
mlody szalal i poadl mi o 15 jak wrocilismy jak dlugi
mala tez spi
kupilam mu swietne buciku ( imituja tak jakby sie chodzilo boso :tak: ) Ranges
jakby ktoras chciala to tutaj link do sklepu mamy u ktorej kupilam
butki sa cudne i rewelacyjnie miekkie

EKO BABY Aktualno

Dita dziekuję!:-)
własnie wrócilismy z zakupów. mężus zadowolony z nowego perfumu;-)
a tesciowej kupilismy krem przeciwzmarszczkowy he:-p i kwiata w doniczce

Co za piep przony dzien. Z kregoslupem troche lepiej, za to mialam znow stluczke, ze swojej winy. Jak zwykle tyl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nic wiecej nie napisze, bo se jeszcze cos zrobie.

e, nonek.. wylajtuj.nie naprawiaj i juz. no chyba, ze to ty skasowalas komus tyl ;-) no ale to z ubezpieczenia idzie. a swoje uszczerbki olej :-) i bedziesz miala swiety spokoj :-)

jesu, laski, czy ZAWSZE, kiedy ja mam wolny dzien/wieczor dla bb musi tu wiac po pustych katach!?

ide sie kapac, obrazona :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry