reklama

mamusie grudniowe:)

Aeyne niezazdroszcze tych "atrakcji" jakie teraz masz a do tego ta niepewnosć:baffled:
Na moje oko w ciągu 3 dni sie rozpakujesz. Co do Filipka to ja juz sobie mysle jak ja tą moją mała zostawie jak przyjdzie mi na porodówe jechać:-(:-D

Do mojej małej dziś na podwórku przykleił się chłopczyk 3 letni i wiecznie za nia łaził kochał a potem zaczął całować:szok::szok::szok: Ona nie wiedziała co sie dzieje. I musiałam łazić za nią krok w krok bo ten jej żyć nie dawał:crazy:
A babcia(bo go pilnowała) szczesliwa a mi sie piana zbierała ze złosci. Bo dziecko nie mogło nawe sie pobawić:crazy:

reklama
kasia, przestan krakac ;-)
ale u nas teraz jakas mega lekka odmiana wirusa, moze mu zaraz lepiej bedzie..
a mnie cos nie chwycilo jak dotad, wiec moze juz nie chyci!

nonek, a mi sie cos wydaje, ze Maks chce wyjsc dzis w nocy :baffled: kroku zrobic nie moge bez jakis dziwnych skurczow. no nic, zobaczymy :-(

czarna
, wspolczuje. nie smiesza mnie takie dowody milosci u malych babli. co innego tuli tuli i aja, aja raz i koniec. a nie takie tam.

Aeyne mnie tez . Ja rozumiem w rodzinie (choć tez do pewnej granicy) a ten to szok:szok: jak ja dorwał to całował po plecach, rękach a jak ja miałam j ą na rekach to i po nogach:szok: W żartach mówiłam ze za dużo rodziców podgląda:laugh2: Normalnie mam nadzieje ze sie niepowtórzy:tak:
Chyba przez ciebie dzis bede miała cały czas kompa włączonego z wrażenia:-D

czyzby tu jakas cisza przed burza?;-) Patrycja jak u Ciebie? Bo zaczynam czuc adrenaline jakas dziwna.

Sugar snilas mi sie, ale tym razem nie bylas w ciazy;-):-);-):-).

na razie bz, lajt. chill, laski.

nie wiem, moze ja sobie za duzo wyobrazam, moze tak juz bedzie do finiszu? ale tak mi jakos dziwnie i mysle, ze sie w nocy rozkreci..

a w ogole to sobie przypomnialam, ze moj pierwszy termin porodu, ktory sobie sama z OM wyliczylam, to 8 maj ;-)

Boze, jak sie poryczalam. Boze.. ta piosenka, i w ogole ten program - SOS dzieciom - po prostu mnie rozwalaja..
'powiedz czy jest raj.. powiedz ze tak.. i ze zwykle dzieci moga tam wejsc..'
no nie moge, i te smutne, smutne buzie..

alez rycze :zawstydzona/y:

hehe aenye apogeum hormonalne widze

nonek nie ma opcji na bycie w ciazy :no: najblizsze piec lat- conajmniej ;-)

agaton nie schizuj, ja tez zauwazylam wiec pokoj
a co do wozka to mowilam kup jane :-p

reklama
hehhe zartuje, sama przezywam strasznie Aeneye, wspomnienia wszystkie wracaja...

A wozek jak wiesz dostalam od moich rodzicow, bo przeciez Ciebie molestowalam o jakis z komisu i musialam cala akcje odwolywac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry