reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aga mam ten sam problem
Mianowicie w obwodzie mam bez zmian a miseczki duuuże i staniczka nie moge kupić:-(a jak już się jakiś znajdzie to taki, że nawet moja babcia by go ze względów estetycznych nie założyła.

Czarna Nieistotna gratuluje 8 óśemeczki
A za ten żółty serek to ktoś zaraz po pupie dostanie bo mi się taka ochotka narobiła, że do sklepu chyba polece...:no:

jeju ledwo daje rade was czytac tak zasowacie :)
ja teraz zadziej na necie bo przeprowadzilismy sie do znajomych na czas remontu
mam kupe roboty jakies egzaminy i wogule hardkor ale coz jakos dam rade bo co
komandosi nie pekaja!!!

WIELKIE BUZI

ps
jutro ide na szkole rodzenia :cool2:

A ja byłam dziś w szkole rodzenia... fajnie było... ale spadam już, bo mój mąż czeka na mnie w wannie z przyjemną, ciepłą wodą... Asia śpi... trzeba to wykorzystać:-D

No to w szkole rodzenia:

mam najmniejszy brzuszek, mimo, że jestem najwyżej w ciąży z pań tam obecnych :)
połozna bardzo miła, sympatyczna i cierpliwa. my jesteśmy zwolnieni z zajęć dot. opieki nad noworodkiem, itp.
mamy tylko chodzić na zajęcia z porodu... celem przypomnienia.
wczoraj była I i II faza pierwszego okresu porodu - czyli jak oddychać... było bardzo fajnie.
oddychanie do przepony, długie wdechy na początku i krótkie, szybkie wdechy w momencie szczytu skurczu i rozluźnienie... paręćwiczeń na napinanie mięśni krocza i pośladków... i relax, relax, relax...
było fajnie, za tydzień mój M się ze mną wybierze, bo wczoraj nie mógł:(
ale i tak nie było ćwiczeń z partnerem...
a wczoraj to się działo wieczorkiem... mhhhhmmmm

P.S. Czarna czekamy na relacje dot. rozwiązania spraw tzw. intymnych z mężem - co i jak? bo ja cały czas trzymam kciuki i nie wiem czy można już puścić?:szok:

No i już wszystko wiem a więc tak:
Luckymama może się dzisiaj odezwie. Idzie na kontrole i ma dać znać co i jak. Po teście na glukoze wynik 111 a więc wsio ok:tak:Serdecznie wszystkie mamusie pozdrawia:-D

reklama
Byłam u gina i dowiedziałam się że mimo wypadku (peknięcie miednicy i wstrząsnienie mózgu) moge miec naturalny poród HURA :-D bardzo się cieszę bo mi się CC jakos nie widziało. Ale na wszelki wypadek walne sobie konsultacje jeszcze u innego gina co by miec pewność na 100%.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry