reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jak juz jestem w domu to najczesciej leci telewizor, czasem na kanale muzycznym... ja taka fanka tv sie zrobilam ostatnio, chociaz scierwo samo leci... ale wiadomo, czasem fajna muzyczka poleci, najczesciej w autku :-) no i spiewam mu czasem (biedny, urodzi sie z nic nie wartym sluchem.. ;-) )

a takie mialam plany na mozarta!!! buahaha...

hehe ;-) pocieszam sie, ze mi nie puszczano mozarta, a inteligentna wszak jestem :-D :-D :-D

jesu ale moj maly daje wlasnie czadu!!! ma niesamowita czkawke o mocy chyba 150V! normalnie nie przestaje glytac i co jakis czas towarzyszy temu tzw. "wyrzut raczek" - ostatnie cudowne zaobserwowane zjawisko ;-) jak mi w jelitach burknie albo cos innego sie wydarzy, pewnie jak sie maluch przestraszy czegos, nagle "wyrzuca" obie raczki, tak smiesznie ze nie wiem ;-) i przy okazji noziami skopie mamusi zebra ;-) huehuehue GITES FAJOSKO miec synusia w brzusiu!!!

Witam WAS kochane prześliczne mamusie!!!!!!
Nawet sobie nie wyobrażacie jak mocno sie za wami stęskniłam. Ale jestem troszku chorutka i teraz ide spać. Przeczytałam wszystkie "zaległości". Dziękuję za miłae słowa.
Dobrej nocy i do jutra:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry