No więc u lekarza ok. Wszystko w porządku. Leoś duży, zdrowy a mnie dalej strasznie zgaga zjada!!!
Jak czytała wczoraj posty myślałam ze oszaleje żeby nie wtrącić sł,ówka w trakcie ale bym się zgubiła. Dee pisała o grypie i chyba mnie ona trafiła:-(. liluś chory, Tomek prycha, więc cała rodzinka chora.
Przeprowadzka udała się szybko i Miłeczko jestem wykończona. Sa_runiu jesteś wielka i bardzo sie cieszę że też jesteś superową grudniówką. Dziękuję;-).
Kasia_z trzymaj się zdrowiutko:-), Twoje i ..aenye referaty - pierwsza klasa!!!! jak zawsze zresztą
.
Witam nowe grudniówki serdecznie!!!
Wszystkie zdjęcia są świetne!!! Sugar kobieto pięknaś!!!!
Kate_less brzusio eXtra (świetna fryzurka), Super wyglądasz!!!!!
Czarna te kompleksy do worka i na księżyc!!!! Wyglądasz przepięknie!!!
Dita Twoja córcia jak mamusia bardzo ładna dziewuszka. I oczywiście niepowtarzalne poczucie humoru;-).
Roni zdrówka życzę i jachyba też sama zostanę ale o tym potem.
Może kontrakt???
Jak czytała wczoraj posty myślałam ze oszaleje żeby nie wtrącić sł,ówka w trakcie ale bym się zgubiła. Dee pisała o grypie i chyba mnie ona trafiła:-(. liluś chory, Tomek prycha, więc cała rodzinka chora.
Przeprowadzka udała się szybko i Miłeczko jestem wykończona. Sa_runiu jesteś wielka i bardzo sie cieszę że też jesteś superową grudniówką. Dziękuję;-).
Kasia_z trzymaj się zdrowiutko:-), Twoje i ..aenye referaty - pierwsza klasa!!!! jak zawsze zresztą
.Witam nowe grudniówki serdecznie!!!
Wszystkie zdjęcia są świetne!!! Sugar kobieto pięknaś!!!!
Kate_less brzusio eXtra (świetna fryzurka), Super wyglądasz!!!!!
Czarna te kompleksy do worka i na księżyc!!!! Wyglądasz przepięknie!!!
Dita Twoja córcia jak mamusia bardzo ładna dziewuszka. I oczywiście niepowtarzalne poczucie humoru;-).
Roni zdrówka życzę i jachyba też sama zostanę ale o tym potem.
Może kontrakt???
)

wow