reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
halo luckymama witamy po przerwie dobrze ze juz wszystko ok
u mnie remont w pelni a poki co mieszkamy u znajomych na saskiej kępie więc jest ślicznie dookoła
lubię b saska
tam jest taki klimat troche zatrzymany jak sprzed wojny

wieczorkami relaksujemy sie chodzimy do kina czy na jakies jedzonko do knajpy

ale juz chce do mojego mieszkanka :)
ten kurz mnie tylko przeraza
fuj!!!!

bedzie to tzreba sprzatac chyba z tydzien
wspolczuje naszej pani co nam sprzata i bedzie mi tez tym razem pomagac
ja chociaz pedantka to musze sie powstrzymywac bo najchetniej to bym sama wsio ogarnela ;-)

wczoraj bylam pierwszy raz na szkole rodzenia
byly cwiczenia z panami masZ CWICZENIA NA KROCZE I ODDYCHANIE
A POTEM SPOTKANIE Z PEDIATRA (ups caps lock sie wcisnal)

oprocz tego czytam teraz o surrealistach awangardzie i innych historyczno sztukowych rzeczach co by w koncu zdac ten egzamin co mi siedzi za plecami :-p

haha... ja po usg... bylo widac co nieco, ale nie jestem jakos nadzwyczajnie zachwycona, jakos tak szybko to poszlo i malo bardzo bylo 4d... w ogole to ten lekarz mi sie nie spodobal! ale plytka jest na pamiatke :-) bylo widac buzie i jak to matce wydaje mi sie po prostu NAJPIEKNIEJSZA NA SWIECIE, chociaz zdaje sobie sprawe, ze dziwnie moj maluch wyszedl na tym filmie ;-) smieje sie, ze podobny do taty ;-) huehue. jutro wam podesle link i same zobaczycie ;-) maly nostromo! ale slodki, kochany..

choc oczywiscie zlosliwiec spal caly czas... jak na zlosc...

Fifek ma wszystko na swoim miejscu i ogolnie dorodny synus - teraz wychodzi mi 9 dni wiekszy, wiec rzeczywiscie przystopowal z tym rosnieciem, i dobrze! ale glowke ma dalej 17dni wieksza niz ustawa przewiduje, ale serduszko, mozg i wargi piekne i zdrowe. najwazniejsze :-)

a, no i w wieku 30tc3d wazy juz 1760!!!! szok ;-) maly tluscioszek ;-) cos chyba wydaje mi sie, ze powinnam te ciuszki jednak na 62 kupowac ;-)

dobra reszta jutro, ide spac ;-) buzka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry