reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sorki, ze tak sie wcinam:sorry2:

Nonek my zaraz spadamy na grilla
juz dzis mnie nie bedzie
ok. 10 jutro wyruszamy do zoo
bedę do ciebie dzwonic co i jak
buzia
Pati dawaj znaki jakies:-)

wsiem zycze miłego weekendu:-D

Ale tu ruch!
Aenye co ty tak cicho? Rodzisz;-)?

Ja po pasmie roznych pechow dowiedzialam sie, ze zdalam cholerne kolo z receptury! Ciesze sie jak glupia. Jeszcze jedno do poprawy i powinnam rok zaliczyc:-):-):-).
Majerana upierdliwosc roku, jak nie ona. Dostaje ibufen bo normalnie palce sobie poodgryza.
Jutro oczywiscie sama. Stary wyjezdza do Lodzi. Tesciowie tez gdzies tam, a ja na dwa domy bede latac.

Agaton nawet nie wiesz ile mnie to kosztuje. Jestem juz taka chuda, ze niedlugo znikne. Wlasnie uzupelniam kalorie piwkiem;-). Ogolnie mam dosc i nie moge sie doczekac dyplomu. Niecierpie sie uczyc:baffled:. Poza tym niestety poza budowa, glonami mam jeszcze inne problemy. Jak powiem haslo brat, to pewnie juz wiesz.

Ano, wiadomo :(

umnie odpukac sie poprawilo w tej kwestii, ale sie nie ciesze tylko pozostaje czujna..
A jesli chodzi o dyplom to juz ostatnia prosta, bedzie git:)
A znowu jesli chodzi o wage to z mila checia oddam troche bo juz nie wiem jak mam sie za siebie brac, najgorzej jest z brzuchem, masakra :(

reklama
hej babki :-D

teraz to chyba sie juz zaczelo ;-) ale zobaczymy.
ogolnie to mi wody powoli wyciekaja ;-)
ale powoli. dopiero jedna podpaska cala mokra.
no i skurcze sie pojawily takie na @ - ale rzadko tez.
wiec bez paniki ;-)
bede informowac na biezaco :-)

wczoraj fajny dzionek spedzilismy, bylismy od samiutkiego rana w Gdyni, dlugi spacerek, plac zabaw, opalanie sie na Skwerku.. fajnie :-D i w kinie bylim z malzem, film Sierociniec - jak kto lubi filmy z dreszczykiem (bo horrorem tego nie nazwe) to do obejrzenia, ale zdecydowanie przereklamowany. i daleeeeeeeeeeeeeko mu do Innych.

no :-) to buziaki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry