reklama

mamusie grudniowe:)

kutwa, a u nas kolejny dzień zimno jak cholera.
Chmur, wiatr i łaskawe 11 stopni.
Jezu, co się dzieje? Od początku roku jedyny naprawde ładny dzień to chyba poniedziałek był a tak cały czas zimno.Ani zimy, ani wiosny, jesień cały czas, Ile można????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
...a ja wiedziałam że nie urodzi :tak:, obstawiam 13
nonku dobrze że robi a nie ma zatwardzenie, a że taka duża to ma dobry przemiał.....co tam chałupkę się sprzątnie;-)co nie;-)

sugar chyba naprawdę cię coś wkurzyło, bo czasami pisałaś jak byłaś zła........ ale nie tak:szok:,

Kasia przyglądaj się przyglądaj bo nigdy nic nie wiadomo ;-), a tak swoją drogą jeden pedagog to chyba za mało:sorry2:,
ja myślałam też o takim prywatnym przedszkolu ...żeby otworzyć, no i chyba muszę najpierw bogatego wspólnika znaleść:-D

Dita spoko u nas też pogoda beeeeeee:dry:, ale weekend ma być upalny:tak:

.....a ja w pracy właśnie przechodzę boje, pokóciłam się z odbiorcą.....bo niby twierdzi że źle przeczytałam zamówienie......ale co tam troszkę adrenaliny nie zaszkodzi........

Maniana z samego ranca juz robila kupe. mowie wam, trojki jej ida, wiecznie paluchy gryzie, juz ma palce odmokniete. Na szczescie wrocil apetyt. Zjadla dzis naraz 350 ml kaszy. Musialam jej normalnie dorabiac. I pozniej sie wlasnie tak obrobila. Nic, od przeszlo tygodnia jestem monotematyczna- wieczna kupa.

Agaton u nas niby ladnie, cieplo, ale jak zawieje to brrrr....
Agutka nie ma to jak adrenalina w piatek w pracy.
Dita ale jak przyjdzie lato, to u was bedzie najcieplej!

sugar, małpo jedna, ja tu czekam jak na szpilkach, a ty nevermindujesz teraz:dry: ;-)

nonek - nie wierzę w to lato cieplejsze. No chyba że u was będzie 15 a u nas 18 stopni:baffled:;-)

agutka - spoko, dobra praca nie jest zła;-)

A u nas ciepło i ładnie :-)

Agutek - jedna na 3 bab jest ok na początek. W sprawdzonym super żłobku co chodzi moja bratanica Lilu jest 2 pedagogów na 5 osób personelu. W końcu do mycia nocników pedagoga nie potrzeba ;-) Ja bardziej wierzę w umiejętności niż wykształcenie :tak:
Co do otwierania przedszkoli to teraz akurat jest fajny moment, myślę że bedzie można fajne dofinansowanie na to dostać, bo politycznie jest dobry klimat (ciągle trąbią w gazetach jak to nie ma miejsc w państwowych).
U mnie wyłażą zeby już całkiem bezproblemowo - tylko czasem dwa razy coś stęka przez sen, ale ogólnie znowu dwa wyrosły nawet nie wiem kiedy :happy:

u nas też w sumie zębiszcza bezproblemowo, probleme zaczynają się koszmary senne:dry:
czasem ok 3-4 budzi się z rykiem, przestraszona, zła, obrażona, ciężko ją wtedy uspokoić. Trzeba całkiem rozbudzić, wsadzić butle z herbatką i kima dalej.

witam! U nas wszystko ok, pomalutku do przodu.
Filip ma juz 16 zębów i jest marudny przez te kły no ale cóż trzeba to przejsc, zostało juz niewiele.
Dzis idziemy do tesciów na kawe posiedzimy u nich za domkiem na powietrzu wiec bedzie miło.
pozdrawiam was wszystkie!

reklama
elou
widze ze aenye jeszcze nie urodzila:-D
a my wyjechalismy na dlugi weekend, urzadzamy ogrod i szukamy przedszkola dla Brunia;-)
pozdrawiamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry