reklama

mamusie grudniowe:)

Naszym dobrym znajomym jest komornik skarbowy. Mają wyroki, nie chcą płacić i jeszcze mu kłamią w żywe oczy... no ale niekoniecznie oznacza to że akurat żłobek będzie trefny. Co do tego jak się zajmują to łatwo sprawdzić, np. przez okno, jak już nie chcę siedzieć w środku, pomijając że pierwse dni i tak spędzę tam z Piotrusiem. A jego kumpelka Tysia to już gada zdaniami więc coś powie też.
Bardziej mi chodziło o takie jakieś pozwolenia na działalność żłobkową, Sanepid czy coś oprócz KRSu, co jest charakterystyczne dla właśnie żłobków i trzeba to mieć.

reklama
Kasia, bo wsio sprawdzisz na podstawie wpisu czy KRS:tak:
to po prostu zależy, co tam będzie wpisane

bo żłobek jako żłobek to i sanepid i ministerstwo zdrowia i masę zezwoleń, pozwoleń /np. straż pożarna/

a klub dla maluchów to inna bajka i zależy co mają w ofercie, po prostu

Sugar co się dzieje???

Witam porannie:-)
Moje dziecie dzis wyjatkowo mnie obudzilo o 6 i juz nie spalo. Oczywiscie wiecznie jeczy. Ale co przed chwila zrobilo to ja podziekuje. obesrala sie tak, ze wszystko wyszlo bokiem. I pol chalupy mam w kupie wymazane. Nie wspominajac o mnie. Nie ma to jak slicznie smierdzaca kupa z rana.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sugar co sie dzieje????

Kasia_z wspolczuje, ale jeszcze sie w zyciu napracujesz;-). Odpoczywaj kobito.
Ze zlobkiem jak masz pod praktycznie samymi oknami dobrze poobserwowac co i jak. Na podatkach to sie nie znam kompletnie.

Hehe, Kate, jeśli o nich chodzi to bardziej by się przydało zaświadczenie o niezaleganiu z płaceniem z ZUS i skarbówki. ;-) Podejrzewam że to klub malucha, bo 1 babka po pedagogice tam jest (na razie), a by musieli mieć pielęgniarkę albo lekarza jak byłby żłobek. W KRSie to ciekawe co mają wpisane, zawsze na zapas są śmiechowe rzeczy powpisywane :rofl2:

Nonek, współczuję kupy. Mój chyba się od roku tak nie osrał tfu tfu..

reklama
Co sie dzieje Sugar??

edit: a nie doczytalam ze nie masz ochoty pisac o tym na tym watku...

w takim razie zycze abys szybko ochlonela, cokolwiek zlego sie stalo

w Pń piekna pogoda, az zal d sciska ze trza w pracy siedziec, a w zeszlym tygodniu walsnie chodzilismy sobie po orzechowskich wydmach, spacerowalismy nad morzem i wsuwalismy rybki...ech ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry