reklama

mamusie grudniowe:)

Niech żyje piątek 13 !!! Jechałam dziś z Mamą do PZU na drugi koniec Katowic zostawiłyśmy samochód na parkingu i okazało się, że Mama nie wyłączyła świateł i dupa musiałam autobusem wracać do domu. W domu okazało się, że mój drugi równie durny kot wypadł z balkonu ale tym razem zatrzymał się na balkonie sąsiadów z III p. !!! Przed chwilą dzwoniła do mnie jeszcze teściowa ale myślę se kurna nie odbieram bo się bardziej wk&%@wie więc wpadłam do Was.

reklama
Miłka buahahahahah nie no ja z Twojego kociego plemienia nie moge :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do 13 to to jest liczba mojego Tomcia urodziła się 13 w piątek, ma 13 blizn na głowie, auto kupiliśmy 13 większość ważnych umów podpisał właśnie 13 hehe...to się nazywa 13:laugh2:

Moja siostra to moje przeklenstwo.. cale zycie dostej cos od rodzicow a dla mnie nie zostaje nic.. miesiac temu dostala od rodzicow 5tys na slub a ja nie dostane ani grosza chociaz nie mam za co kupic rzeczy dziecku.. gdyby nie ona te 5tys byloby przeznaczone dla mojego malucha,, no i mialabym studia

a ja mialam dzis mily dzien
dostalam w prezecie od Sunsilka prostownice z zestawem kosmetykow do wlosow wzamian za to ze zgodzilam sie udostepnic swoje zdjecie ktore jest na tym opakowaniu :)
Strasznie sie ciesze :-)

Kurcze, nieistotna, ty ciągle pod górę masz... Przykro mi, bo ja nie wyobrażam sobie takiej niesprawiedliwości. Ja mam 3 siostry, każda z nas była i jest traktowana tak samo no i mam w nich ogromne wsparcie, pomoc i zwykłą siostrzaną przyjaźń...
Jakie zdjęcie?? Będziesz na Sunsilku???

Sa_raa - hehe, no coś jak ja - kiedyś tak sobie głowę rozwaliłam,że czaszkę przez ranę było mi widać. Mama jak to zobaczyła, to omal nie zemdlała. Całe szczeście skończyło sie na zszyciu, ale stuknięta jestem do tej pory:-D:-D:-D

Dita taki juz moj los :) moi rodzice nie potrafią byc sprawiedliwi.. siostra chodzila do drogiej prywatnej szkoly, dostala na wesele a ja wciaz czekam na cud :)

Ja od dawna udzielam sie na stronie Dom SUNSILK dostalam od niech mase prezentow, tam zbiera sie punkty, ostatnio za te punkty dostalam mp4 :)

pochwale sie moja prostownicą.. zrobilam juz sobie piekną fryzurkę :)

348lksp.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry