reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Wrocilam na lono BB. Tyle mam pracy, ze tylko odczytywalam czasem posty:sick: . Ale wiem wszystko, bunie przesliczne, rocznice cudowne, porady bezbledne, a ta poprawa humoru to w ogole miod-malina.:-p .
Ja w weekend robie sesje, wiec w poniedzialek juz na 100 % zamieszcze zdjecia bunia i planowanych zakupow.
Nie lubie piatku 13-tego. Ale na razie jest spokojnie.:confused:
pozdrowionka

Masz racje Sa_ro, nie moge przesadzac. Prace mam dobra i niedobra. recepcja, a zarazem ksiegowosc. praca siedzaca, w ogole zero stresu, ale malo ruchu. troche boli kregoslup i od dawna kosc ogonowa, szczegolnie jak wstaje. Musze zaczac cwiczyc, ale po pracy sie nie chce.
Nie chce isc na zwolnienie bo tu jest inaczej. Nie ma chorobowego. Szkoda mi juz zaczynac te wychowawcze 5.5 miesiaca. A siedzenie w domu by mnie dobilo. Bo tylko w pracy na razie mam internet!!! a musze byc na biezaca z Wami. czekam na nowe mieszkanko, i tam dopiero podlacze sobie wszystko.;-)

aga - ja mam podobna pracę: siedzienie przy biurku (kręgosłup!!!), ksiegowość, obsługa klientów, których chwilowo nie ma (jest po sezonie po prostu). Z tym,ze ja mogę isć na zwolnienie, ale ...po co?
Jakoś tak głupio wole być uczciwa i póki się da, to będę pracować mimo zdziwienia i oburzenia całego społeczeństwa wokół, hehe.

no to niesamowite dziewczyny ze juz niedlugo bedziemy mialy swoje malenstwa przy sobie! a jeszcze niedawno pisalysmy na forum, ze chyba jestesmy w ciazy :-)

dla mnie 13 jest szczesliwy, moj maz urodzil sie 13, kupilismy mieszkanie 13 a nawet bralismy slub 13 :tak:

reklama
nieistotna, a co z siostrą nie tak???

Ja nie wierzę w 13. Jesli mnie spotyka pechowy dzień to zwykle nie ma reguły, który to wlaśnie jest dzień miesiąca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry